DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Wint & Lila Dry Gin 40% 700ml

Wint & Lila Dry gin er en blød og frisk gin, destilleret over vandbad. Dette giver meget naturlige duftnoter og smagsnuancer af både lime, citron og appelsin, afrundet af en krydret smag af enebær.

330,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Læs mere …

Wint & Lila Dry Gin er en blød og frisk gin, der kommer fra Spaniens ældste destilleri. Den har meget naturlige dufts- og smagsnoter af citrus, og en krydret smag af enebær.

Wint & Lila har efter sigende rødder helt tilbage i 1600 tallet. Her sejlede man mellem Amerika og Spanien med forskellige varer. Bl.a. sejlede man gin fra Europa til Amerika og rom fra Caribien til Europa. Flasken er prydet med et gammeldags fragtskibslogo, fordi Wint & Lila startede med at producere gin, der skulle sejles til Amerika.

Destilleriet er det ældste i Spanien, og de holder stadig den dag i dag liv i gamle traditioner. De benytter en særlig gammel vandbadsdestilleringsmetode, hvilket giver ginnen en blød spiritussmag. Samtidig sikrer denne metode en mere naturlig smag af de indblandede botanicals, da processen bevarer flere af de naturlige olier deri.

Wint & Lila Dry Gin er destilleret på enebær, citron, lime, appelsin, appelsinblomster, kanel, mynte, koriander, kvan og kvanrod. De mest tydelige noter i smagen er den dejlige citrusblanding af citron, lime og appelsin, der blander sig med den krydrede og varme smag af enebær. Ginnen får også nogle varme og krydrede undertoner fra kanel og koriander, ligesom den får friske og florale noter fra appelsinblomst og mynte.

Denne gin gør sig super godt med en Indi Strawberry Tonic, hvis man er lidt til de sødere gin & tonics. Ellers er vores mest populære gin & tonic med denne gin, en Spansk Lemon Gin & Tonic. Den er lavet med Indi Lemon Tonic og lidt limeskal, og er super frisk og lækker.

Køb den som gaveæske med tonic her!

Læs mere om Wint & Lila på deres egen hjemmeside.

0
0 varer i alt
Køb gavekort