DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Two Socks Gin Julekalender

Denne Two Socks julekalender er med nyt indhold i forhold til vores tidligere julekalender!

Den indeholder 12 spændende gin, og 12 tilhørende premium tonics. Forkæl dig selv eller en du holder af, med denne skønne julekalender, der giver dig 12 lækre gin & tonics.

800,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): 12+12 Kategorier: , , Tags: ,

Læs mere …

Denne Two Socks Gin Julekalender er med nyt indhold i forhold til vores tidligere julekalendere! Den indeholder 12 spændende gins, og 12 tilhørende premium tonics. Hver anden dag har du således til en gin og tonic, som kan nydes i den søde juletid.

Julekalenderen er sammensat ud fra vores opskrifter som vi bruger på barerne. Her går vi meget op i, at hver Gin & Tonic bliver lavet med respekt for ginnens oprindelse. Vi tager derfor højde for botanicals, smag og historie, når vi udvælger Tonic, garnish og navn til vores Gin & Tonics.

Julekalenderen er helt klart til ginelskeren, men vi har lavet indholdet varieret. Du vil derfor både støde på nogle sødere gin & tonics, og nogle mere klassiske. Derudover har vi også nogle i, der er mere tørre og krydrede, samt en smule med ekstra styrke. Man kommer altså godt igennem et bredt udvalg af forskellige typer gin & tonic med denne kalender.

Til julekalenderen medfølger der en indkøbsseddel, som giver jer et overblik over det garnish som skal købes friskt. Vi sørger selvfølgelig for, at i får det tørrede garnish med i jeres kalender. En vigtigt huskeregel er også, at sørge for at have godt med isterninger til at lave jeres gin og tonics.

Forkæl dig selv, eller en du holder af med denne skønne Two Socks Gin Julekalender, der giver dig 12 forskellige gin & tonics.

Se vores julesektion her!  

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort