DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Tarquin’s Dry miniature gin 42% 50ml

Tarquin’s Dry Gin møder først næsen med en duft af enebær, kardemomme og sød appelsin, så overtager en smag af grape og bitter enebær billedet som afsluttes af tør og sprød eftersmag

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

25,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

50ml

Brand
Land

England

Kategorier: , Tags: ,

Læs mere …

Southwestern Distillery startet af den franskuddannede kok Tarquin’s Leadbetter sammen med hans søster og far. Destilleriet har sit navn fra sin lokation i Cornwall, den sydvestlige del af England, Tarquin’s samtidig kan dyrke sin interesse for surfing på engelske kanal. Destilleriet er et af få der fortsat sværger til en håndlavet destilleringsproces over åben ild der ginnen dens karakteristiske bitre brændte noter der også har givet inspiration til nogle af deres mere spændende varianter som specialbatchet TAN HA MOR, hvis botanicals er ristet over åbent bål på stranden. Destilleriet har vundet flere priser, bl.a. både guld og sølv for verdens bedste navy strength gin ved the international wine & spirits competition.

Deres dry gin indeholder enebær, frisk grape, appelsin og citron, koriander, kvan, kanel, kardemomme, mandel, lakridsrod, irisrod og violer fra egen have.

0
0 varer i alt
Køb gavekort