DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Slingsby Christmas Pudding Gin 42% 700ml

Denne engelske Slingsby julegin er en Limited Edition fra 2019, som ikke er lavet siden. Med unikke noter af bl.a. kanel, appelsin, nelliker og egetræ, bringer den julestemningen frem i en gin & tonic.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

42%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS740722 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Slingsby Christmas Pudding Gin er en eksklusiv Limited Edition julegin. Den er fra det engelske destilleri, Spirits of Harrogate, og har en fantastisk krydret julesmag af appelsin, kanel, nelliker og egetræ.

Ginnen blev lanceret i 2019, op til jul. Den er destilleret med bl.a. kanel, nelliker, appelsin, grape og andre vinterfrugter. Og så har den lagret på deres gin egetræsfade i 20 uger, for at tilføre lækre træ-noter og en anderledes varm bitterhed. Hvis man kender til Spirits of Harrogate, og deres Slingsby Gins, ved man også at de er ret gode til at lave gin. Og denne Christmas Pudding Gin er bestemt ingen undtagelse.

Til den skønne julegin anbefaler vi enten Aqua Monaco Organic Herbal Tonic, eller Indi Tonic. Hvis man er mest til en klassisk G&T, så er det Aqua Monaco man skal have fat i. Det er en skøn økologisk urte tonic fra München i Tyskland, lavet uden kinin. Den har en god kulsyre og citrussmag og er samtidig meget rund, pga. de middelhavs- og alpeurter der i stedet er tilsat. Tonicen er lavet med vand fra en kilde af ti-tusinde år gammelt gletsjervand. Alle ingredienserne er desuden naturlige, hvilket man godt kan fornemme på den dejlige smag.

Er man mere til en bitter G&T, så anbefaler vi Indi tonic. Det er en lækker klassisk tonic fra Spanien. Og med en smule grapeskal på toppen som garnish, får denne kombination med Slingsby Christmas Pudding Gin altså et mere bittert udtryk.

Se vores juleopskrifter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort