DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Salcombe Gin Start Point 44% 700ml

Salcombe Gin Start Point er en fantastisk klassisk citruspræget gin, med dejlige krydrede noter fra bla. makedonske enebær og grøn kardemomme.

 

 

450,00 kr. Inkl. moms

Brand

Varenummer (SKU): TS820009 Kategorier: , Tag:

Læs mere …

Salcombe Gin Start Point blev lanceret i 2016, og har siden da hevet utallige priser hjem på sine fantastiske smags- og dufts noter. Det en gin der er destillereret på den velkendte London Dry metode, som kaldes ” the one shot method”. Her bliver alle botanicals destilleret sammen, og må kun tilføjes meget små mængder sukker. Ud af denne metode er der blevet en fantastisk klassisk citruspræget gin, som er blød og tydelig i sin smagsnoter. Salcombe Gin Start Point er destilleret på de fineste makedonske enebær, som er kendt for deres høje limonen indhold, samt frisk skal fra røde grapefrugter, citroner og lime. Alle citrusfrugterne bliver håndplukket dagen inden destillationen begynder.

Herunder findes der botanicals i ginnen, såsom:

  • Engelske koriander frø
  • Grøn kardamomme
  • Cubeb Peber
  • Lakrids- og kvan rod

‘Start Point’ har fine noter af rød grapefrugt, som komplementeres af de smagsfulde makedonske enebær. Ginnen er yderligere balanceret med en varm og krydret duft i næsen. Den har en kraftig, mæt og utrolig blød følelse i ganen, med et touch af naturlig sødme fra lakrids- og kvanroden. Den er afsluttende frisk og afbalanceret, med tydelige noter af den grønne kardemmome.


Historien bag Salcombe Gin Start Point

Ginnen bærer navnet ‘Start Point’ efter det smukke fyrtårn  ‘Start Point Lighthouse’ som ligger ved Devon, England. Fyrtårnet blev bygget for at guide og sikre at de mange skibe med de eksotiske varer, frugter, krydderier og urter klarede sig fint ind til de engelske kyster. Disse mange smags- og dufts noter har inspireret til ginnen og er blevet til en fantastisk krydret gin, med dejlige citrus noter.

Det er en eksklusiv gin, som uden tvivl er lavet på en masse passion, omsorg, og med et øje på selv de mindste detaljer.

Se andre Salcombe Gins her. 

0
0 varer i alt
Køb gavekort