DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Salcombe Dry Rosé Gin 41.4% 700ml

450,00 kr. Inkl. moms

Salcombe Dry Rosé er en skøn frisk gin, med en dejlig sødme fra jordbær og kvan. Sødmen komplementeres af friske citroner og appelsiner, som sammen med de krydrede noter, skaber en unik og fantastisk smagsoplevelse.

 

Varenummer (SKU): TS820269 Kategori:

Beskrivelse

Salcombe Dry Rosé Gin er en delikat, frisk og udsøgt gin, som bringer minder frem om en smuk varm sommeraften på terrassen. Ginnen er destilleret på de mest delikate Macedonian enebær, som skaber en god kontrast til sødmen fra jordbærrene og kvan. Der er i ginnen brugt frisk skal fra både citron og appelsin, som bliver skrællet dagen inden destillationen sker. Herefter bliver der tilføjet håndplukkede botanicals, såsom citronverbena, rosenblade, appelsinblomst og rosa peber. Sammen skaber de en eksklusiv gin, som har en skøn blød og glat følelse på tungen.

Ginnen har skønne smagsnoter af frisk citron skal og urter, som komplementeres af en naturlige sødme fra de røde frugter og bær. Den har en skøn naturlig smag af appelsinblomst, som sammen med lavendel og citron verbena, og med et hint af krydrede noter, virkelig sætter prikken over smagoplevelsen.
Det er en tør gin, som ikke er tilføjet sukker, hvilket giver frie tøjler til selv at regulerer hvor sød ginnen skal være, ved brug af tonic og garnish.

Ginnen kan nydes on the rocks, eller med en eksklusiv tonic til. Som garnish anbefales det at toppe gin og tonicen med en skive jordbær for at bringe sødmen yderligere ud, eller med frisk citron skal, for en mere citruspræget og frisk G&T.

Historien bag Salcombe Dry Rosé Gin 

Salcombe Dry Rosé Gin, også kaldet Rosé Sainte Marie, er opkaldt efter det velkendte fyrtårn Sainte Marie. Fyrtårnet markerer den sydlige indgang til den gamle havn i Marseille. Her blev der i det 19. århundrede læsset citrus frugter og urter ombord på de mange fragt skibe i havnen. Fælles for dem alle, var deres destination mod de engelske havne.

Ginnen er inspireret af de duft- og smags oplevelser, samt livstilen der præger det smukke Syd Frankrig. Det er en hyldest til middelhavskystens smukke farver, friskhed og unikke atmosfære som kun eksisterer lige præcis der.

 

Yderligere information

Brand

0
0 varer i alt
Køb gavekort