DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Prisvindende Gins

Med en prisvindende gin går du aldrig helt galt i byen. Der er i dag mange forskellige priser, som gins og destillerier kan vinde. Det kan eksempelvis være tildelt fra IWSC, The Spirits Business og World Gin Award, og priserne kan være tildelt på både smag, design og egnethed til gin og tonic. Vi har gjort det nemt for dig – herunder finder du nemlig et overblik over de prisvindende gins, som du kan købe hos os. Alle gins på Two-socks.dk er nøje udvalgt. Læs mere …

Filtre

Viser alle 12 resultater

Verdens bedste gin

Nogle af de mest prisvindende gins inden for de seneste år i Europa er Hernö Gin. Hernö Gin har på rekordtid taget hele ginverdenen med storm: Allerede i destilleriets første leveår var Hernö Gin den mest vindende gin til The International Gin Masters med deres Hernö Swedish Excellence Gin. Siden da har Hernö Gin vundet priser for bl.a. verdens bedste London Dry Gin med deres Hernö Old Tom Gin samt verdens bedste mature gin med deres Hernö Juniper Cask.

I USA er det særligt Barr Hill, der har gjort sig bemærket. Barr Hill er faktisk den mest prisvindende gin i Amerika.

Gin awards

Som nævnt øverst på siden, findes der mange forskellige priser, som gindestillerierne kan vinde med deres gins. Der er også flere forskellige Gin Awards, som alle uddeler forskellige priser inden for en bred række kategorier både inden for smag og design. Kategorierne inden for smag kan eksempelvis være Verdens Bedste:

  • Classic Gin
  • London Dry Gin
  • Old Tom Gin
  • Navy Gin
  • Sloe Gin
  • Ginlikør
  • Premium Gin

Kategorierne inden for design kan bl.a. være bedste labeldesign samt bedste flaskedesign.

Gin er populært i hele verden

Der findes mange forskellige gins og gindestillerier i hele verden. Ifølge ginspiration.de, som siden 2012 har undersøgt og talt gins fra hele verden, findes der mere end 5.400 forskellige gins, og hvert år kommer der en lang række nye gins til. Ginspiraion.de’s undersøgelse viste, at Storbritannien klar er den største bidragsyder med 1.722 forskellige gins (tal fra december 2019) – det svarer til 31% af alle gins.

På andenpladsen over lande med flest forskellige gins kommer USA med 702 forskellige gins, efterfulgt af Tyskland med 692 forskellige gins. Dansk gin er også blevet populært, og ifølge ginspiration.de er der 71 forskellige danske gins, hvilket giver en 13. plads på listen.

Vil du lære mere om gin?

Hos Two Socks er vi ginentusiaster, og vi kender historien om de gins og tonics, som du kan smage på vores ginbar i Aarhus og på vores ginbar i Odense. På vores barer kan du prøve en af vores ginsmagninger og blive guidet gennem en verden af gin. Er du mere til hygge hjemme i stuen, tilbyder vi også virtuelle ginsmagninger samt online ginsmagninger, hvor du helt selv bestemmer tempoet.

Hvilken gin og tonic er din favorit?

Er du nybegynder i ginuniverset hjælper vi dig med at sammensætte den rette gin med den rette tonic. Den perfekte gin og tonic komplementerer hinanden og fremhæver de rette smagsnoter. Hos Two Socks har vi vores helt eget Innovation Lab, hvor vi udvikler nye gin og tonic opskrifter med den helt rette garnish.

0
0 varer i alt
Køb gavekort