DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Nordés Atlantic Galician Gin miniature 40% 50ml

Nordés Atlantic Galician Gin er destilleret på en base af Albariño druer der giver en tør, fed og frugtig smag. Derudover prydes smagsbilledet af florale noter fra lavendel, hibiscus, lakrids, eukalyptus og salvie.

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

25,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

50ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS500026 Kategorier: , Tags: ,

Læs mere …

Nordés Atlantic Galician Gin miniature er den lille udgave af den lækre spanske Nordés gin. Den er perfekt, hvis man ikke er helt solgt på denne gin endnu, og gerne lige vil smage den først.

Nordés Atlantic Galician Gin beskrives bedst som et meget vellykket forsøg på at komme den nordvestspanske region Galicien på flaske. Der destilleres overvejende på lokale ingredienser og efter et smagsbillede a la Atlanterhavet.

Basen er destilleret på lokale Albariño druer, der normalt bruges til vinproduktion. Dette giver ginnen et sødt, syrligt og fedt fundament at bygge videre på. Og at bygge videre gør de i den grad! De tilføjer lokal salvie, laurbær, jernurt, eukalyptus, pebermynte samt salturt og oversøisk enebær, ingefær, kardemomme, hibiscus blomst og sort te.

Resultatet bliver en super lækker gin med masser af smag. Den er mild og rund, med tydelige frugtige og florale noter. Selvom den er mild, giver den stadig lidt af en smagseksplosion i munden, med de mange forskellige botanicals. Den er meget velegnet til dem, der ikke er så glad for enebærtunge gins. Enebær er nemlig ikke en af de smagsnoter, der trænger igennem i denne gin.

Nordés Atlantic Galician Gin miniature går godt sammen med en klassisk tonic til den søde side. Gerne en tonic der er forholdsvis citruspræget, som fx MG Tonica.

Køb matchende glas på tilbud her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort