DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

New London Light Midtnight Sun 0.0% 700ml

300,00 kr. Inkl. moms

New London Light Midnight Sun er en skøn alkoholfri aperitif, med skønne smagsnoter af Nordiske botanicals som kyst bær, fyrretræ og tang. En aperitif der hylder de Nordiske kystlinjers botanicals.

 

 

 

 

 

Varenummer (SKU): TS821037 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

New London Light Midtnight Sun er lavet med inspiration fra de vilde Nordiske regioner, hvor at solen vover sig gennem natten i sommerperioderne. Det er en alkoholfri aperitif, med vilde Nordiske botanicals som kyst bær, fyrretræ og tang. New London Light Midtnight Sun er destillieret på syv bærende botanicals, hvor at der bliver tilføjet yderligere syv andre distilliater. Disse botanicals er alle blevet hånd plukket, og repræsentere de Nordiske kystlinjer og det moderne Nordiske køkken.

Aperitifen har en delikat duft kombination af hyldeblomst og frisk fyrretræ, samt et lille hint af bærsødme og urte dild. Den har komplekse, men søde smagsnoter af bær, og saltede noter fra tangen og salturten. Den har en fyldig smag af hyldeblomst som komplementeres af fyrretræet.
Eftersmagen rummer en god sødme, som giver plads til den lidt sure smag af hyldeblomst, tørheden fra fyrretræet og en dejlig smag af havet fra den længerevarende salthed fra tangen.

Det er en kompleks smagskombination, som også er alkoholfri, ingen tilføjet sukker, allergen fri, vegansk og lav på kalorierne.

New London Light Serien

New London Light serien består af 1 fantastisk alkoholfri gin og 2 alkoholfrie aperitifs, som er produceret af et ekspert destilleri team. Her udfordrere de sig gennem processen, ved eksperiementere og tilføje innovative smagskombinationer ind i den alkoholfrie gin/ aperitif verden.

Se de andre New London Light gins her og find dine favoritter!

Yderligere information

Brand

0
0 varer i alt
Køb gavekort