DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

New London Light Aegean Sky 0.0% 700ml

300,00 kr. Inkl. moms

New London Light Aegean Sky er en dejlig alkoholfri aperitif, med skønne noter af citroner og oliven, og kan beskrives som middelhavskysten på flaske.

 

 

 

 

 

Varenummer (SKU): TS821020 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

New London Light Aegean Sky er en alkoholfri aperitif som er inspireret af middelhavets kystlinje, med botanicals som bitter citrus og oliven. Her bliver den pulserende middelhavskysten fanget på flaske, og tager dig med på en fantastisk smagsfuld oplevelse. Aperitifen er produceret med et dygtigt team bag sig, nemlig “expert distillers”, som udfordrere sig gennem processen og hele tiden finder nye kombinationer af smagsnoter.

New London Light Aegean Sky er destilleret på seks forskellige botanicals som danner den bærende base for aperitifen. Her bliver seks andre destilliater tilføjet, som alle er håndplukket, for at hylde middelhavskysten og regionens fine citroner og oliven. De tilføjede botanicals er blodappelsin og hyben, som skaber en kompleks smag i kombinationen med det usædvanlige brug af kombucha.

Kendetegnene for denne aperitif er, at der ikke bliver tilføjet ekstra sukker, den er alkohol fri, vegansk, allergen fri og så har den et lavt kalorie indhold.

New London Light Serien

New London Light serien består af fantastisk alkoholfri gin og aperitifs, som er produceret af et ekspert destilleri team. Her udfordrere de sig gennem processen, ved eksperiementere og tilføje innovative smagskombinationer ind i den alkoholfrie gin/aperitif verden.

Se de andre New London Light gins her og find dine favoritter!

Yderligere information

Brand

0
0 varer i alt
Køb gavekort