DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

New London First Light 0.0% 700ml

300,00 kr. Inkl. moms

New London First Light er en klassisk tør og alkoholfri gin, som har dejlige noter af citrusfrugter og ingefær. Det er en frisk gin, som passer perfekt til hver en anledning.

 

 

 

 

 

Varenummer (SKU): TS820405 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

New London First Light var det første alkoholfrie produkt New London Light producerede, og denne gin banede vejen for deres rejse ind i det alkoholfrie gin univers. De har haft stor sucess og viden fra deres produktion af London Dry Gin. Derfor har de selvfølgelig benyttet sig af denne viden  i deres produktion af denne alkoholfrie gin. New London First Light er en klassisk tør gin, med noter af friske citrusfrugter og ingefær.

Ginnen er destillieret på markedonske enebær, ingefær og habanero capsiscum som giver en super smagsfuld bund. Dette bliver efterfølgende blandet med 15 andre botanicals såsom appelsin, salvie, kardemomme, cascarilla bark og citrongræs. Hver og en af de mange fantastiske botanicals er med til at skabe denne komplekse og smagsfulde alkoholfrie gin.

Den har i 2021 vundet to priser for sin komplekse smag, og så er den også sukker fri, alkoholfri, vegansk, allergen fri og lav i kalorierne.

New London Light Serien

New London Light serien består af 3 fantastiske alkoholfire gins og aperitifs , som er produceret af et ekspert destilleri team.  Her udfordrere de sig gennem processen, ved eksperiementere og tilføje innovative smagskombinationer ind i den alkoholfrie gin/aperitif verden.

Se de andre New London Light gins her og find dine favoritter!

Yderligere information

Brand

0
0 varer i alt
Køb gavekort