DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Navy Strength Gin 57% 500ml

Hernö Navy Strength Gin er destilleriets flådeskibsversion af deres flagskib, Hernö Swedish Excellence London Dry Gin, på 57% fremfor 40,5% der sikrer ginnen en endnu mere intens smag af originalen.

Se gaveæsken på Hernö Navy Strength

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

57%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS520031 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö Navy Strength Gin er en spændende navy strength gin fra svenske Hernö. Den er lavet på det samme som deres prisvindende Sewdish Excellence Gin, men med en noget højere alkoholprocent. Den indeholder nemlig hele 57% alkohol, men det skal man ikke lade sig skræmme af.

Den er destilleret med de samme 8 økologiske botanicals, som deres originale gin, blot i en kraftigere udgave. Men det er ikke ensbetydende med, at den smager af det samme. Når alkoholprocenten kommer så højt op, sker der nemlig noget med ginnen. De forskellige smage bliver forstærket, og ginnen bliver mere intens. Men ikke på en mere sprittet måde. Nogle af de dybere noter bliver mere tydelige, og smagsoplevelsen bliver derfor en anden.

Hernö Navy Strength Gin kommer, ligesom de andre Hernö gin, fra et destilleri oppe i Nordsverige. Det ligger ved Härnösand, og er Sveriges første destilleri. Her, langt nord for Stokholm, i naturskønne omgivelser, destillerer Jon Hillgren. Han laver verdens reneste sprit, og den bedste gin i verden. Flere af hans Hernö gins har nemlig i forskellige årstal og kategorier vundet titlen som Verdens bedste Gin. Men udover det, har de også vundet en masse andre priser. I alt har Hernö Gin vundet langt over 200 priser.

Verdens bedste gin laves naturligvis med de bedste ingredienser fra rundt omkring i verden. Alle ingredienserne er økologiske, og nøje udvalgte efter bedste kvalitet. Nogle af de botanicals der er brugt, er bl.a. ungarske enebær, bulgarske korianderfrø, engelsk mjødurt, indisk sort peber og indonesisk kanel. Derudover indeholder den citronskal, som er med til at give en mere frisk smag, som modstykke til de dybere og mere krydrede noter.

Køb Hernö Navy Strength Gin Gaveæske med tonics her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort