DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Wint & Lila Strawberry Gin miniature 40ml

Wint & Lila Strawberry Gin er variant til destilleriets citrusfriske dry gin hvor jordbær danner en blød og sød ramme om citrusnuancerne og blødheden fra vandbadsdestilleringen.

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

75,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

37.5%

Flaskestørrelse

40ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS934617 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Wint & Lila Strawberry Gin miniature er den lille udgave af Wint & Lilas lækre økologiske Jordbærgin. Den er lavet på deres Dry Gin, bare tilsat friske jordbær. Det har givet denne skønne jordbærgin, hvor jordbær og citrusnoter mødes i et fint samspil.

Deres Dry Gin har en karakteristisk smag af citron, lime og appelsin, blandet med dybe krydrede noter af enebær. Den er destilleret på enebær, citron, lime, appelsin, appelsinblomster, kanel, mynte, koriander, kvan og kvanrod. Jordbærginnen er lavet på Dry ginnen, som er tilsat friske modne jordbær, der giver en masse sødme og smag af sommer.

Wint & Lila Strawberry Gin fungerer super godt med både en jordbærtonic eller en lemontonic. Hvis man er meget til de helt søde gin & tonic, er det bestemt værd at prøve denne gin med en Indi Strawberry Tonic. Der er dobbelt op på jordbærsmag, og den har en fantastisk sommerlig sødme. Hvis man er mere til en frisk gin & tonic, med en god balance mellem sødme og syre, så kan vi anbefale en Indi Lemon Tonic til denne gin.

Se opskrifter her!

Wint & Lila Strawberry Gin miniature er perfekt, hvis man stadig ikke er helt sikker på, om denne gin er noget. Den er også velegnet, hvis man bare gerne vil prøve en masse forskelligt, eller holde sin egen ginsmagning.

Om Wint & Lila

Wint & Lila har efter sigende rødder helt tilbage i 1600 tallet, hvor man sejlede med varer mellem Europa og Amerika. Der blev bl.a. sendt en masse gin fra Europa til Amerika. Wint & Lila var særligt udvalgt til at producere den gin der skulle sendes afsted. Derfor har de stadig den dag i dag et gammelt traditionelt fragtskib i deres logo.

De har det ældste destilleri i Spanien, og holder med stolthed liv i de gamle traditioner. Deres gin er fremstillet ved en gammel særlig vandbadsdestilleringsmetode, der giver ginnen dens bløde spiritussmag. Denne metode bevarer desuden mange flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde bliver smagen dybere og mere intens, men på en naturlig måde.

0
0 varer i alt
Køb gavekort