DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Wint & Lila Dry Gin miniature 40ml

Wint & Lila Dry gin er en blød og frisk gin destilleret over vandbad der giver meget naturlige duftnoter og smagsnuancer af både lime, citron og appelsin afrundet af en krydret smag af enebær.

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

75,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

40ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS934616 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

 Wint & Lila Dry Gin miniature er den lille udgave af den skønne Dry Gin fra Wint & Lila. Det er en frisk og blød gin fra det ældste destilleri i Spanien. Duft- og smagsnoter er meget naturlige, med en dejlig blanding af frisk citrus og krydret enebær.

Wint & Lila har efter sigende rødder helt tilbage i 1600 tallet. Her sejlede man mellem Amerika og Spanien med forskellige varer. Bl.a. sejlede man gin fra Europa til Amerika og rom fra Caribien til Europa. Flasken er prydet med et gammeldags fragtskibslogo, fordi Wint & Lila var særligt udvalgt til at producere gin, der skulle sejles til Amerika.

Destilleriet er det ældste i Spanien, og de holder stadig den dag i dag liv i gamle traditioner. De benytter en særlig gammel vandbadsdestilleringsmetode, hvilket giver ginnen en blød spiritussmag. Samtidig sikrer denne metode en mere naturlig smag af de indblandede botanicals, da processen bevarer flere af de naturlige olier deri.

Wint & Lila Dry Gin er destilleret på enebær, citron, lime, appelsin, appelsinblomster, kanel, mynte, koriander, kvan og kvanrod. De mest tydelige noter i smagen er den dejlige citrusblanding af citron, lime og appelsin, der blander sig med den krydrede og varme smag af enebær. Ginnen får også nogle varme og krydrede undertoner fra kanel og koriander, ligesom den får friske og florale noter fra appelsinblomst og mynte.

Denne gin gør sig godt med en Indi Strawberry Tonic, hvis man er lidt til de sødere gin & tonics. Ellers er vores mest populære gin & tonic med denne gin, en Spansk Lemon Gin & Tonic. Den er lavet med Indi Lemon Tonic og lidt limeskal, og er super frisk og lækker. Hvis man ikke er helt overbevist om at en stor flaske er en god idé, er denne Wint & Lila Dry Gin miniature perfekt!

Køb den i stor udgave her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort