DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Master’s London Dry Gin miniature 50ml

Master’s London Dry Gin er klassisk gin i den forstand, at den er citruspræget og tør. Det første der rammer næsen, er citron- og limedufte før smagen af begge samt friske noter af appelsin tager over.

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

75,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

50ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS010762 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Master’s London Dry Gin miniature er den lille udgave af den populære Master’s London Dry Gin. Den kommer fra det spanske MG Destilerías. Det blev grundlagt tilbage i 1835, men begyndte først at destillere gin i 1940, efter sigende i Cataloniens bjerge. Destillerimesteren måtte nemlig flygte, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939.

I sit eksil fandt han vilde enebær, lime, citron og appelsin som han gav sig i kast med at destillere på. Efter sit eksil og Francos fald vendte han tilbage til sit destilleri med sin opskrift og har destilleret på den lige siden.

Den dag idag, er ginnen lavet på lokale spanske ingredienser, som enebær, koriander, citron, lime og frisk og sød appelsin. Det giver en skøn klassisk gin, med en god tørhed og en masse friske citrusnoter. Ginnen er lavet som en London Dry Gin, hvor den er destilleret med alle ingredienserne på én gang.

Denne gin passer super godt i en gin & tonic, med en klassisk og citruspræget tonic. Vi er glade for at bruge de klassiske spanske tonics, til den lidt sødere og mere citrusfriske side. Derfor bruger vi enten MG Tonica, som kommer fra samme sted som ginnen, eller den klassiske Indi Tonic. Begge tonics giver en god klassisk gin & tonic, der er præget af sød citrus i både smag og duft.

Master’s London Dry Gin miniature er en god løsning, hvis du ikke er sikker på om en hel flaske er noget for dig, eller hvis du skal holde din egen ginsmagning.

Den kan også købes som stor her.

0
0 varer i alt
Køb gavekort