DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Swedish Excellence Gin miniature 50ml

Hernö Swedish Excellence London Dry Gin er en let og lækker gin, der med florale og citrusprægede duftnoter og en ren og rund smag af enebær, vanilje og kanel, har vundet hele firedobbelt guld.

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

75,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40.5%

Flaskestørrelse

50ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS522116 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

 Hernö Swedish Excellence miniature gin er den lille udgave af den prisvindende svenske gin. Den er helt perfekt hvis man vil holde sin egen ginsmagning, eller endnu ikke har smagt den, og ikke tør købe en stor flaske. Denne gin er dog så god, at man sagtens kan vove sig ud i at købe en hel flaske.

Køb den i stor udgave her!

Hernö Swedish Excellence er den første gin fra det svenske destilleri. Den blev udgivet tilbage i december 2012, og har siden da fået stor anerkendelse. Den blev bl.a. kåret til Verdens Bedste Gin i 2016. Smagen er rund og let, og enebærrene skinner klart igennem. Den har en god blanding af krydrede noter fra bl.a. peber og kanel, og friske noter fra bl.a. citronskal og tyttebær.

Vi anbefaler to forskellige tonics til denne gin, men der findes selvfølgelig mange flere muligheder. Hvis man holder af en meget klassisk gin & tonic, så er den god med en Aqua Monaco Dry Tonic. Det er en på alle måder meget klassisk tonic, som har den perfekte balance af tørhed og friske citrusnoter. Den er lavet på kildevand med et højt indhold af mineraler, og er derfor super blød og lækker.

Hvis man hælder mere til en lidt sødere gin & tonic, anbefaler vi en Gents. Det bliver stadig en klassisk G&T, men vi topper den med vanilje og citronskal, hvilket giver et sødligt tvist. Gents er en meget mild tonic, der virkelig giver plads til ginnen. Den er en smule underspillet, og har en dejlig kulsyre og blide bitre og florale noter.

Botanicals

Hernö Swedish Excellence miniature gin bliver produceret på Sveriges første destilleri, ved Härnösand, ca. 400 km nord for Stockholm. Jon Hillgren destillerer her verdens reneste sprit og bedste gin. Til det bruger han selvfølgelig de bedste ingredienser. Alle botanicals er økologiske, og kommer fra hele verden. Ingredienslisten indeholder bl.a. enebær fra Ungarn, korianderfrø fra Bulgarien, mjødurt fra England, sort peber fra Indien, kanel fra Indonesien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort