DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Old Tom Gin miniature 50ml

Hernö Old Tom Gin er baseret på deres Swedish Excellence London Dry Gin, men tilsat mere mjødurt under destilleringen, og lidt sukker efter, for at gøre ginnen endnu mere smooth.

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

75,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43%

Flaskestørrelse

50ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS520338 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö Old Tom Gin miniature er den lille udgave af den prisvindende Old Tom Gin fra Hernö. Den er lavet på deres originale Swedish Excellence gin, men har alligevel en markant anderledes smag. Old Tom ginnen indeholder en del mere mjødurt, og er tilsat sukker, hvilket gør noget spændende ved smagen.

Old Tom gin er en mere sød gin, der stammer tilbage fra 17- og 1800-tallet. Dengang var gin en sød og likøragtig spiritus, som ofte blev sødet med bl.a. lakridsrod eller honning. Sukker var en meget fin handelsvare, og blev derfor sjældent brugt i gin.

Selve navnet kommer sig af at de illegale gin-salgssteder brugte skilte med en kat. En gammel hankat kaldes også en Old Tom i England, og det navn har altså hængt ved ginnen. Skiltene var et hemmeligt signal om at man her kunne købe den søde og populære gin. Det var ellers forbudt under forbudstiden i England.

Om ginnen

Hernö Old Tom Gin er mere sød i smagen end den originale Hernö Gin. Den har en kompleksitet af forskellige botanicals, hvor enebær og mjødurt begge fylder meget i smagen. Tydelige florale noter trænger igennem i smagen, og den har også et friskt hint af citrus. Sukkeret giver en mere smooth og blød gin, og smagen bliver dybere og mere intens. Hvis man ikke er helt overbevist om at denne gin skal prøves, er Hernö Old Tom Gin miniature udgaven en super god mulighed at starte med.

Ginnen kommer Sveriges første gindestilleri, langt oppe nord på. Det ligger smukt i naturen, ved den svenske höga kust og skove. Her får destilleriet en særlig ro og “ginspiration”, som de selv siger. Manden bag hedder Jon Hillgren, og han destillerer her verdens reneste spiritus og bedste gin. Denne Old Tom Gin vandt prisen Verdens Bedste gin i både 2017 og 2018, og Verdens Bedste Gin & Tonic i 2020.

Se opskriften på Verdens Bedste Gin & Tonic 2020 her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort