DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Gin Miniature 40ml

Four Jiggers gin miniature er en dansk økologisk gin, destilleret på 12 botanicals. Smagen er varm og blød, med dybe krydrede noter der møder citrus.

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

75,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

44.4%

Flaskestørrelse

40ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TS400042 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Four Jiggers Gin miniature er den lille udgave af den unikke danske gin, som destilleres på destilleriet i Slagelse. Siden begyndelsen på vores rejse ind i gin-universet, har vi gået med en drøm om at skabe vores egen gin. Ambitionen har været at lave en håndlavet gin, velegnet til alle anledninger, og som kan bidrage til unikke smagsoplevelser. Ud af denne drøm er Four Jiggers Distillery opstået.

Navnet Four Jiggers kommer fra filosofien om den perfekte Gin & Tonic. De mener, at 4 cl gin og 100 ml tonic, er det helt rette blandingsforhold. Det er også det blandingsforhold vi bruger på vores ginbarer. For at få perfekt afmålte G&T’er, bruges et lille målebæger, der hedder en jigger. Deraf kommer navnet Four Jiggers Gin, og logoet forestiller ligeledes en jigger.

Ginnen er dansk, økologisk og håndlavet, på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Det er Per, Master Distiller, som producerer alt ginnen. Bag på hver enkelt flaske finder du også hans signatur. Han destillerer på et destilleri, som kommer fra Arnold Holstein i Tyskland. Det har en 370 liters kedel, kombineret med en 4 cups destilleringssøjle.

Botanicals og smag

Denne gin indeholder 12 økologiske botanicals, og har en alkoholprocent er på 44,4%. Med denne forholdsvis høje alkoholprocent, bringes alle ingredienser i spil og kompleksiteten reflekteres i smagsoplevelsen. Alle botanicals er nøje udvalgt efter smag og kvalitet, og med øje for den bedst mulige kombination.

Duften afspejler sammensætningen og kompleksiteten med tydelige enebær. Smagen er varm og fyldig. Behagelig dybde af varme krydrede noter fra enebær, sort peber og ingefær mixet med frisk citrus. De danske gulerødder bidrager med sødme og grønne nuancer, som binder de krydrede noter sammen til denne unikke gin. Den har en lang blød eftersmag med sprøde noter af citrus, lakridsnoter og enebær, og et strejf af korianderfrø.

Four Jiggers miniature gin er en rendyrket kvalitets gin med respekt for råvarerne og naturen. Nænsomt forædlet i processen og tilsat en masse opmærksomhed og kærlighed.

Fås også i stor flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort