DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinand’s Saar Quince miniature 50ml

Ferdinand’s Saar Quince Gin er det Saarlandske svar på slån gin. Den spiller på de samme smagsnuancer som deres dry gin, men udmærker sig med en pæresød smag fra infusering med destilleriets gyldne gårdkvæder.

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

75,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

30%

Flaskestørrelse

50ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS191112 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

 Ferdinand’s Saar Quince miniature er mini-versionen af den søde og friske ginlikør med lokale kvæder fra Sydtyskland. Den er Ferdinand’s svar på en slåen ginlikør, og kan både nydes i en sød gin & tonic, eller rent over et par isterninger.

Smagsnoterne i denne ginlikør er sødlige og friske fra kvæden, men man kan også ane noter fra andre botanicals. Den er nemlig baseret på deres Ferdinand’s Saar Dry Gin, som har en kompleks smag fra sine 30 botanicals. Ginnen har trukket med kvæderne i flere uger, for at få den søde smag ud af dem.

De sødlige noter i Ferdinand’s Saar Quince ginlikøren går super godt i en G&T, sammen med Bermondsey Tonic. Bermondsey er en engelsk tonic, der er lavet med det formål, at den skal give god plads til smagsnuancerne i ginnen. Det er derfor en mild tonic, med en let og lækker kulsyre. Derudover er den ufiltreret, hvilket giver den en fin gylden farve.

Ferdinand’s Saar Quince miniature er en god mulighed, hvis du skal holde din egen ginsmagning. Eller hvis du skal sammensætte en gavekurv. Den er også ideel, hvis du bare gerne vil prøve denne skønne ginlikør uden at købe en stor flaske.

Køb den i stor udgave her!

Avadis Distillery er destilleriet bag Ferdinand’s gin, og ledes af destillerimester Andreas Vallendar. Han har startet Ferdinand’s brandet i samarbejde med vinbonden Dorothee Zilliken, fra det anerkendte Zilliken vin-gods. Visionen var at skabe en gin, der hylder det sydtyske Saarland. Derfor har de valgt over tredive lokale ingredienser, heriblandt de kendte rieslingdruer, gyldne kvæder og selvfølgelig moselvinen, til at danne rammen om et ginbrand opkaldt efter den første royale preussiske distriktsskovfoged på egnen.

0
0 varer i alt
Køb gavekort