DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Dreyberg Gin miniature 50ml

Når man sætter Dreyberg Red Berry Premium Gin for munden rammer de søde duftnoter fra hindbær og granatæble en før smagsnuancerne af traditionelle gin botanicals som igen afrundes af bærsødmen.

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

75,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

50ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS193840 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Dreyberg Redberry Gin miniature er den lille udgave af den spændende gin fra Dreyberg i Tyskland. Den har en dejlig smag af blandede røde bær, med tydelige noter fra granatæble og hindbær, som fint komplimenteres af klassiske gin botanicals.

Denne gin er meget smagfuld, med et smagsbillede prydet af botanicals som enebær, koriander, peber, mynte, hindbær, granatæble og solbær. Derudover indeholder den også både kvanrod og ribs. Vi anbefaler den med en Doctor Polidori Grape Tonic, som også kommer fra Tyskland, og har dejlige noter af vindruer. Kombinationen giver en Gin & Tonic, der minder om en fusion mellem en klassisk G&T og en bær G&T.

Idéen bag Dreyberg Redberry Premium Gin var at skabe en sød og eksotisk gin til ginelskeren. Sødmen skulle således ikke skygge for smagen af gin, men derimod komplimentere og afrunde den. Det må man sige at den gør i den grad! Samtidigt har den fået et skud tysk edelweiss og alpeluft, der sammen med basen på tredobbelt destilleret vodka af højeste kvalitet, gør den mild og sød, men stadig tør og bitter, som gin bør være det.

Denne gin skiller sig ud på flere måder. Smagsmæssigt er den noget for sig selv, med de frugtige smagsnoter, der stadig giver plads til den klassiske gin-smag. Den er også anderledes i og med at mange frugt gins ofte har en lavere alkoholprocent. Denne gin formår at holde alkoholprocenten på 40%, og stadig have en sød og dejlig smag.

Dreyberg gin miniature på 50ml er helt perfekt, til hvis du stadig ikke er overbevist om at denne gin er noget for dig. Den er bestemt værd at prøve, og hvis du allerede er solgt, så har vi den også i stor.

Køb som stor flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort