DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bruni Collin’s Gin Miniature 50ml

Bruni Collin’s Gins sødme og friskhed akkompagneres perfekt i en Gin & Tonic med fx MG Tonica, som støtter op om den med sine noter af friske citrusfrugter.

Køb 10 stk. miniature gin efter eget valg for 500 kr.
Se vores udvalg her

55,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

39%

Flaskestørrelse

50ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS777750 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Bruni Collin’s Gin miniature er den lille udgave af den fantastiske Bruni Collin’s Gin. Hvis du stadig ikke er helt overbevist om, at det er en gin for dig, så prøv den lille udgave. Nyd den, og lad dig forføre af dens fantastiske smag.

Mange vælger Bruni Collin’s gin fra, fordi dens flaske måske ikke lige passer ind på hylden blandt de andre. Og dens design er da også en smule specielt og anderledes. Men i 2017 vandt den faktisk en pris for sit design. Om man kan lide det eller ej, er en smagssag, men denne gin har vundet vores hjerter med sin smag. Det er klart en gin der er værd at smage. Hvis man stadig er i tvivl, er det her Bruni Collin’s Gin miniature udgaven kommer ind i billedet.

Med Bruni Collin’s gin miniature udgaven, kan man smage ginnen, uden at stå med en hel stor flaske. Vi kan bl.a. anbefale den med en MG Tonica, hvis du er til en frisk og citruspræget gin & tonic. Alternativt kan den nydes som en Twister Gin & Tonic med den søde Indi Strawberry tonic. Og så er den også super lækker at drikke rent, med intet andet end en isterning. Alle de forskellige muligheder med denne gin, har en ting til fælles. De er i den lidt sødere ende på gin-skalaen, fordi ginnen i sig selv er ret sød.

Om destilleriet

Destilleriet der står bag denne gin, holder kortene tæt. De vil ikke afsløre hvilke botanicals der giver ginnen sin unikke søde og friske smag. Den får sin sødme fra en nedvanding med sukkersirup, hvilket er med til at sikre den gode smag. Dette gør også, at den sagtens kan nydes på egen fød, med intet andet end en isterning. Smagen i denne gin er så god, at den har hevet flere priser og medaljer hjem.

World’s Cocktail Champion 2011, Manolo Martin, og den erfarne Destilerias Joaquin Alonso, er skaberne bag denne gin. Alonso har destilleret siden 1944.

Køb den i stor udgave her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort