DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Barr Hill Gin Miniature 50ml

Barr Hill Gin Miniature er den lille udgave af den prisvindende gin, der ved IWSC fik titlen Gin of the Year 2013. Råhonningen giver ginnen naturligt søde, citrusfriske, floralbløde nuancer indrammet af bitterheden fra enebærrene.

Køb 10 stk. miniature gin efter eget valg for 500 kr.
Se vores udvalg her

70,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

45%

Flaskestørrelse

50ml

Brand

Land

USA

Varenummer (SKU): TS003203 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Barr Hill Gin Miniature er den lille udgave af den klassiske prisvindende gin. Den kommer fra Caledonia Spirits Distillery i USA. Det særlige ved denne gin, er at den er lavet på deres egen lokale rå honning. På den måde får den en blød sødme, der går rigtig godt sammen med bitterheden fra enebærrene.

I modsætning til mange af vores andre gins, er denne udelukkende destilleret på to botanicals. Nemlig enebær og ren råhonning i verdens klasse. Men det betyder ikke, at den ikke har mange spændende smagsnuancer. Man kan nemlig smage forskellige florale noter fra råhonningen, der varierer efter årstiden.

Vi anbefaler denne skønne gin med en Bermondsey Tonic. På den måde får man en Gin & Tonic, hvor noterne fra ginnen og den rå honning virkelig kommer til sin fulde ret. Bermondsey Tonic er nemlig lavet med det formål at give ginnen mere plads. Den er derfor forholdsvis mild i smagen.

Køb flasken i stor udgave her!

Caledonia Spirits, som destilleriet bag Barr Hill Gin miniature hedder, kom til som følge af ejeren Todd Hardie’s fascination af råhonning og dets egenskaber. En fascination han har haft siden han var barn, og senere gjorde en 30-årig karriere i som biavler og ejer af the Honey Gardens.

Der kom dog først for alvor gang i drømmen da han slog pjalterne sammen med destilleriets nuværende Head Distiller, Ryan Christiansen. Han har en ligeså stor fascination for destillering, som Todd har for honning, og har været ombord lige siden. Deres historie startede i 2011, og allerede i 2013 blev deres gin kåret som årets gin ved IWSC.

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort