DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Master’s Pink Gin 37.5% 700ml

Master’s Pink Gin er destilleret med enebær, kardemomme og koriander. Herefter er der tilsat purerede friske hindbær og jordbær. Dette giver en dejlig blød smag og flot lyserød farve.

200,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

37.5%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS010724 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Master’s Pink Gin kommer fra det spanske MG Destilerías. Det blev grundlagt tilbage i 1835, men begyndte først at destillere gin i 1940, efter sigende i Cataloniens bjerge. Destillerimesteren måtte nemlig flygte, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939.

I sit eksil fandt han vilde enebær, lime, citron og appelsin som han gav sig i kast med at destillere på. Efter sit eksil og Francos fald vendte han tilbage til sit destilleri med sin opskrift og har destilleret på den lige siden.

Master’s Pink Gin er lavet på deres klassiske London Dry Gin. Ginnen er baseret på hvedealkohol, destilleret med enebær, kardemomme og koriander. Herefter tilsættes en alkohol, der har ligget et år med Sevilla citron, bitre Sevilla appelsiner og søde Valencia appelsiner. Til sidst blandes det hele med friske purerede hindbær og jordbær.

Dette giver en dejlig blød smag, og en flot lyserød farve. Denne gin er fyldt med søde noter fra citrus, hindbær og jordbær, og smager som en sød sommerdag i Spanien. Den fungerer godt med deres egen MG Tonica, som er meget citruspræget, og har en god kulsyre.

For at fremhæve de søde bærnoter, er vi glade for at blande den med Indi Strawberry Tonic. Det er en skøn jordbærtonic, der er rig på smag, da den er fremstillet ved en metode der bevarer jordbærrenes naturlige smagsolier. Indi Tonic kommer, ligesom Master’s, fra Spanien.

Sættet med Master’s Pink Gin og MG Tonica kan købes som en håndtaske her

 

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort