DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Kuro London Dry Gin miniature 43% 50ml

Kuro London Dry Gin er prydet af duftnoter af en dugvåd grøn skov, tørre, friske og fede smagsnuancer af enebær, bambustrækul, gran, citron og sølvbirk, der afsluttes af en lang, blød eftersmag.

Køb 10 stk. efter eget valg for 500 kr
Se vores udvalg her

75,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43%

Flaskestørrelse

50ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS603786 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Kuro London Dry Gin er kommet til verden efter en skitur til de japanske alper hvor briterne bag den besluttede sig for at forsøge at genskabe oplevelsen som smagsoplevelse. Derfor bruger de også flere japanske ingredienser, her imellem det lidt specielle bambustrækul der giver ginnen en mere kompleks tørhed sammen med enebær og gran. Navnet stammer også fra trækullet, Kuro betyder nemlig sort på japansk, og har på den både også givet flasken sit orientalske, mørke design hvor den gule streg repræsenterer bambus. Der er også sneget sig et lille tribute ind til destillerimestrenes familiære status: 414 der pryder mønstret på bagsiden er henholdsvis D, det fjerde bogstav i alfabetet, A, det første, og D igen der sammen giver det engelske ord for far, ”dad”.

Ginnens er destilleret på: enebær, bambustrækul, gran, sølvbirk, koriander, appelsin, irisrod, muskatnød, kvan, citron, lakrids og kanel.

0
0 varer i alt
Køb gavekort