DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Two Socks Lille Adventskalender

Denne Two Socks adventskalender har nyt indhold i forhold til vores advents- og julekalender fra tidligere år!

Den indeholder 4 spændende gin, og 4 tilhørende premium tonics.

Forkæl dig selv eller en du holder af, med denne skønne adventskalender, der giver dig 4 forskellige gin & tonics.

300,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TS100133 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Denne Two Socks lille Gin Adventskalender er med nyt indhold i forhold til vores tidligere adventskalendere! Den indeholder 4 spændende gin, og 4 tilhørende premium tonics. Hver uge vil vi om torsdagen skrive ud på sociale medier, hvilken garnish der skal købes ind. Selvfølgelig uden at afsløre indholdet i kalenderen.

Adventskalenderen er sammensat ud fra vores opskrifter som vi bruger på barerne. Her går vi meget op i, at hver Gin & Tonic bliver lavet med respekt for ginnens oprindelse. Vi tager derfor højde for botanicals, smag og historie, når vi udvælger Tonic, garnish og navn til vores Gin & Tonics.

Adventskalenderen her er helt klart til ginelskeren, men vi har lavet indholdet varieret. Årets udgave indeholder en sødlig ginlikør, og 3 mere klassiske gins. De tre klassiske er med meget forskellige smagsnuancer, så du kommer ikke til at kede dig.

De friske ingredienser man skal bruge til opskrifterne, kan man købe hver uge, et par dage op til weekenden, så man er klar til at drikke sin G&T med det samme. Derfor skriver vi ud på Facebook og Instagram hvad der skal købes. På den måde har vi gjort det nemt for jer at lave en god Gin & Tonic. Bare husk en masse isterninger.

Forkæl dig selv eller en du holder af, med denne skønne Two Socks lille gin adventskalender, der giver dig 4 forskellige gin & tonics. Nyd den hver søndag i Advent, eller tyvstart og hold “fredag/lørdag før advent”.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort