DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

House of Botanicals Classic Old Tom 47% 700ml

House Of Botanicals Classic Old Tom gin på 47% alkohol, er lavet som en traditionel Old Tom. Den er derfor en smule sødere end en dry gin.

350,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

47%

Flaskestørrelse

700ml

Land

Skotland

Brand

Varenummer (SKU): TS094438 Kategorier: ,

Læs mere …

House of Botanicals Classic Old Tom er lavet som en traditionel Old Tom, og har derfor en sødere smag, sammenlignet med en dry gin. Classic Old Tom ginnen blev udgivet i april 2018, og var den første gin fra House of Botanicals eget brand. Selve brandet blev startet i 2009, og er derfor Aberdeens ældste spiritus brand.

Ginnen bliver i første omgang destilleret i London, hvor at den herefter bliver transporteret til Aberdeen. Her lagres den med marrokansk safran og kamille blomster. Som finish, og for at give ginnen den sødme som kendetegner en Old Tom, tilsættes der muscovadosukker til ginnen. Helt præcist 25 g per liter. House of Botanicals har en teori om, at det er lige præcis den type sukker, som er blevet brugt af mange af de gamle originale Old Tom Gin brands.

Det er en skøn gin, der har krydret og søde smagsnoter fra de mange skønner botanicals brugt i ginnen. Helt præcist er nøgle ingredienserne:

  • Enebær, angelicarod, orrisrod, korianderfrø, appelsinskal, citronskal, cassiabark, mandler, safran, kamilleblomster og muscovadosukker.

Destilleriet åbnede i januar 2020 op for muligheden for at få guidet tours og gin smagning på selve destilleriet. En unik oplevelse hvis man ønsker at komme helt tæt på House of Botanicals gin verden.

Der er siden lanceringen af den første klassiske Old Tom kommet flere til familien, og du kan se de andre varianter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort