DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Swedish Excellence Gin Rehoboam 40.5% 4500ml

Hernö Swedish Excellence Gin Rehoboam er den store udgave på 4,5 liter, af den skønne svenske gin. Den har florale og citrusprægede duftnoter og en ren og rund smag af enebær, vanilje og kanel.

Se vores G&T opskrifter, Svensk Gin & Tonic og Koldskål Gin & Tonic lavet på Hernö Swedish Excellence Gin.

Se Hernö Swedish Excellence Gin Gaveæske her

4.000,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40.5%

Flaskestørrelse

4500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS521021 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

 Hernö Swedish Excellence Gin Rehoboam er en stor udgave af den prisvindende svenske gin. Denne flaske indeholder hele 4,5 liter af ginnen, der i 2016 blev kåret til Verdens Bedste Gin.

Det er en London Dry Gin, hvilket fra gammel tid er et sikkert tegn på god kvalitet. Smagen er let og lækker, med en klar og blød smag af enebær. Hertil har den lette krydrede noter fra bl.a. kanel og peber, der fint afbalanceres af citronskal og vanilje.

Vi har forskellige opskrifter med Hernö Swedish Excellence gin, som vi anbefaler. Hvis man er mere til en god klassisk gin & tonic, så er vores Svensk Gin & Tonic klart værd at prøve. Den er lavet med en Aqua Monaco Dry Tonic. Det er en på alle måder klassisk tonic, med friske citrusnoter og en god tørhed. Den er lavet på mineralrigt kildevand fra München, hvilket gør den ekstra blød.

Se opskriften på Svensk Gin & Tonic her!

Er man til en gin & tonic, der har en smule mere sødme, så er en Koldskål Gin & Tonic et super godt bud. Den er dog stadig ikke ovre i den helt søde afdeling. Med den schweiziske Gents Tonic får man en meget mild gin & tonic. Og med vanilje og citronskal som garnish, bliver de søde og florale noter fremhævet i ginnen. Kombinationen af citronskal og vanilje giver en dejlig smag, der minder om sommer og koldskål.

Se opskriften på Koldskål Gin & Tonic her!

Botanicals

Hernö Swedish Excellence Gin Rehoboam kommer fra Sveriges første destilleri, oppe nord på ved Härnösand. Her destillerer Jon Hillgren verdens reneste sprit og verdens bedste gin. Til verdens bedste gin hører verdens bedste råvarer. Hernös botanicals er alle økologiske, og kommer fra hele verden. Ginnen indeholder bl.a. enebær fra Ungarn, korianderfrø fra Bulgarien, mjødurt fra England, sort peber fra Indien, kanel fra Indonesien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

0
0 varer i alt
Køb gavekort