DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Old Tom Gin 43% 500ml

Hernö Old Tom Gin er baseret på deres Swedish Excellence London Dry Gin, men tilsat mere mjødurt under destilleringen, og sukker efter, for at gøre ginen endnu mere smooth. Ginnen vandt i 2017 og igen i 2020 prisen som “Verdens bedste Gin & Tonic”

Se vores G&T opskrift på Hernö Old Tom

Se gaveæsken på Hernö Old Tom

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS520079 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö Old Tom Gin er lavet på den prisvindende Swedish Excellence gin fra Hernö. Alligevel smager den anderledes. Smagsforskellen kommer af at Old Tom ginnen indeholder mere mjødurt, og er tilsat sukker.

Old Tom stilen kan føres tilbage til 17- og 1800-tallet, hvor gin var en sød og likøragtig spiritus. Den blev typisk sødet med ingredienser som lakridsrod og honning. Sukker var en dyr og eksklusiv vare, og blev derfor sjældent brugt i gin.

Udtrykket Old Tom kommer fra de hemmelige barer og illegale salg af spiritus under forbudstiden i England. Her brugte man skilte med en gammel sort kat, en Old Tom, der viste vej til salget af den søde og forbudte gin.

Hernö Old Tom Gin har en sødlig smag, med en spændende kompleksitet af forskellige botanicals. Enebær og mjødurt kæmper om at være den dominerende smagsgiver. Den har kraftige florale noter, og et friskt hint af citrus. Den tilsatte sukker binder det hele sammen til en sødere gin, og intensiverer smagene.

Ginnen kommer fra det nordlige Sverige, hvor Sveriges første gindestilleri ligger. I naturskønne omgivelser, ved den svenske höga kust, finder destilleriet en unik ro og "ginspiration", som de kalder det. Grundlægger og Master Destiller Jon Hillgren destillerer her verdens reneste spiritus og verdens bedste gin. Hernös første gin, Swedish Excellence, har vundet utallige priser, og blev i 2016 kåret som Verdens Bedste gin. Efterfølgende er deres Old Tom blevet kåret som Verdens Bedste gin i både 2017 og 2018, og som Verdens Bedste Gin & Tonic i 2020.

Se opskriften på Verdens Bedste Gin & Tonic 2020 her!

Verdens bedste gin destilleres selvfølgelig på verdens bedste, økologiske ingredienser; enebær fra Ungarn, mjødurt fra England, korianderfrø fra Bulgarien, kanel fra Indonesien, sort peber fra Indien og bourbon vanilje fra Madagaskar

0
0 varer i alt
Køb gavekort