DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Juniper Cask Gin 47% 500ml

Hernö Juniper Cask Gin er verdens første enebær-fadlagrede gin, baseret på deres Swedish Excellence London Dry Gin. Det giver ginnen en mere moden smag af enebær og efterlader træfadsnoter lang tid efter.

750,00 kr.825,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

47%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS520048 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö Juniper Cask Gin er verdens første enebær-fadlagrede gin. Den er lavet på Hernös prisvindende Swedish Excellence gin, som har ligget og lagret på enebærfade i 30 dage. Dette giver ginnen en mere moden smag af enebær, med lange noter fra træfaddet.

Europæiske enebærbuske er ikke store nok til at levere træ til en hel tønde, så Hernö har importeret træ fra USA. Ud af dette, har de fået specialbygget en 40 liters enebærtønde, som de bruger til deres Juniper Cask Gin. Kapaciteten er begrænset, og derfor laves der kun få flasker af denne eksklusive og unikke gin.

Smagen i Hernö Juniper Cask Gin kan betegnes som en kraftigere udgave af deres Swedish Excellence gin. Dog bringer enebærfadene nogle andre noter frem, og skaber en anden kompleksitet. Bestemte noter fra træet bliver fremtrædende ved forskellige temperaturer. Er den stuetemperatur, har den en mere træagtig og stærk smag. Nydes den derimod kold, bliver den mere urtet, og fremstår ikke lige så sprittet.

Vi anbefaler at prøve den for sig selv, og at man nyder den kold. Men hvis man er mere til en Gin & Tonic, kan den også sagtens bruges her. Vi anbefaler en Aqua Monaco Extra Dry Tonic, on en skive tørret lime. Alternativt, hvis det bliver for bittert, kan den også nydes med en Indi tonic og lidt citronskal.

Om Hernö

Den er en prisvinder, lige som mange af de andre Hernö gin. I 2019 blev den kåret som Verdens Bedste Modnede Gin, og den har også vundet adskillige andre priser. Den kommer fra Sveriges første destilleri, der ligger ca. 400 km nord for Stockholm, ved Härnösand. Destilleriet ligger i naturskønne omgivelser, mellem skov og den svenske höga kust. Her får destilleriet en særlig ro og “ginspiration”, som ikke findes andre steder.

Grundlægger og Master Distiller Jon Hillgren destillerer det reneste spiritus i verden, som han bruger til verdens bedste gin. For at lave de mange prisvindende gin, bruger han de bedste økologiske råvarer fra hele verden. Ingredienslisten indeholder bl.a. enebær fra Ungarn, tyttebær fra Sverige, mjødurt fra England, korianderfrø fra Bulgarien, sort peber fra Indien og bourbon vanilje fra Madagaskar.

Se vores andre Hernö gins her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort