DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Blackcurrant Gin 28% 500ml

Hernö Blackcurrant Gin er en solbær-infuseret ginlikør. Blød og sød smag af solbær, vanilje og friske enebær.

Se vores G&T opskrift på Hernö Blackcurrant

Se gaveæsken på Hernö Blackcurrant 

375,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

28%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS520055 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Hernö Blackcurrant Gin er en lækker solbær-ginlikør fra svenske Hernö. Den er lavet på deres succesfulde Swedish Excellence gin, som er tilsat hele solbær og en smule honning. Honningen fremhæver smagen af solbær på en blød og lækker måde.

Efter de modne solbær er blevet tilsat ginnen, ligger det og trækker i et par dage. Herefter bliver solbærrene presset, for at få hele smagen og farven med. Ginlikøren ender med en alkoholprocent på 28%. Smagen er en lækker blanding af enebær og frugtig solbær, med friske grønlige og florale noter, og en dejlig solmoden sødme.

Hernö Blackcurrant Gin-Likør kan nydes for sig selv, men er bestemt også velegnet i en gin & tonic. Vi anbefaler den med Bermodsey Tonic og citronskal, og vi sælger også sættet som en gaveæske.

Se Hernö Blackcurrant Gin gaveæsken her!

Sveriges første gindestilleri i det høje nord ligger ved Härnösand, hvor Jon Hillgren ikke bare destillerer verdens reneste spiritus, men også verdens bedste gin, hvilket han har flere papirer på. Ikke færre end syv guldmedaljer og to priser for verdens bedste gin ved International Wine & Spirits Competion og World Gin Awards, foruden fem Spirits Business Master priser. Placeringen er ikke uden omtanken heller. Ved den svenske höga kust finder destilleriet ro og ginspiration, som de selv kalder det, man ikke finder andre steder!

Verdens bedste gin destilleres selvfølgelig på verdens bedste, økologiske botanicals. Enebær fra Ungarn, mjødurt fra England, tyttebær fra Sverige, korianderfrø fra Bulgarien, cassia-kanel fra Indonesien, sort peber fra Indien, bourbon vanilje fra Madagaskar, og citronskal.

Denne Gin er på blackweek tilbud frem til og med 24/11-22.

0
0 varer i alt
Køb gavekort