DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Glendalough Winter Gin 41% 700ml

450,00 kr. Inkl. moms

Glendalough Winter Gin har krydrede og varme noter fra vilde ingredienser, som er indsamlet i Wicklow bjergene i den kolde vinter sæson.

 

 

 

 

Varenummer (SKU): TS138480 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Glendalough Winter Gin er en unik gin, som ikke kan sammenlignes med mange andre gins. Det er en varm og krydrede gin, som er en hyledst til vinteren i Wicklow bjegene. Hver vinter sæson, bevæger de sig ud i bjergene for at indsamle ingredienser til ginnen. Her bliver der plukket ingredienser, alt efter hvad der gror, og så bliver det destillieret allerede dagen efter. Resultatet er en gin som har skønne noter af træ, som bliver komplementeret fint af varme noter af krydderier.

Specielt for Glendalough Winter Gin, er at den er fyldt med urter og krydderi, som er svære at finde i vintertiden. Det er en fantastisk gin, som for hver mundfuld, tager dig på en rejse til destilleriets lokation og årstid – nemlig Wicklolw bjergene. Dog skal det ikke gå nogens næse forbi at det er en svær gin at lave. Nogle år har der ikke været muligt at lave ginnen, da det afhænger af hvordan sæsonen arter sig.

Glendalough Distillery

Glendalough Distillery laver gins som er betydelig anderledes i deres kvalitet. Deres gins er lavet fra friske og vilde ingredienser, som de indsamler i bjergene omkring destilleriet. Her har de altså en person til at samle ingredienser hver gang at de skal destillere. De pointere selv, at de tror at de er de eneste i destilleri i verden, som har en fuldtidssansat til at indsamle ingredienser.
Ingredienserne bliver herefter brugt få timer efter pukningen, til at lave deres eksklusive og unikke gins.

Se Glendalough’s udvalg af gins her!

Yderligere information

Brand

0
0 varer i alt
Køb gavekort