DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Glendalough Wild Botanical Gin 41% 700ml

400,00 kr. Inkl. moms

Den vilde og friske small-batch gin, beskrives bedst som Glendalough dalen på flaske. For at lave denne gin, bruger de vilde ingredienser, som indsamles i bjergene der omringer destilleriet. Der er ingen tvivl om, at hver en mundfuld vil tage dig på en rejse til de irske Wicklow bjerge.

 

 

 

 

 

Varenummer (SKU): TS390944 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Glendalough Wild Botanical Gin er en unik gin, som bliver lavet på ingredienser der indsamles i bjergene omkring destilleriet. Her bliver kun brugt friske ingredienser, som bliver anvendt få timer efter at de er indsamlet.
De vilde og friske botanicals bliver destilleret gennem en langsom process. Det bringer de delikate smage ud, i de små batches af mindre en 250 liter.

Nogle botanicals ryger ned i potten, mens andre hænger så dampene kan udtrække æteriske olier. De forskellige batches varierer meget i deres process (de er aldrig timet eller automatisk bestemt) , da man udelukkende smager og dufter sig frem, som var hver en batch den første.
Glendalough Wild Botanical Gin har altså en smag på et helt andet plan, grundet den viden, expertise og håndkraft der er lagt i den specielle gin.

Alle ingredienser er indsamlet, af deres fultidsindsamler, med en bæredygtig tankegang. Der ligger mange tanker og handlinger bag, så området ingredienserne indsamles i, ikke bliver påvirket. Det betyder at der nogle gange skal bruges en saks, fremfor plukning, for at sikre sig at roden ikke bliver hevet med. Deres mål er at de ikke vil efterlade spor af at de har været i skoven. Det gør arbejdet hårdere, med det holder bjergene smukke og vilde.

Glendalough Distillery

Glendalough Distillery laver gins som er betydelig anderledes i deres kvalitet. Deres gins er lavet fra friske og vilde ingredienser, som de indsamler i bjergene omkring destilleriet. Her har de altså en person til at samle ingredienser hver gang at de skal destillere. De pointere selv, at de tror at de er de eneste i destilleri i verden, som har en fuldtidssansat til at indsamle ingredienser.
Ingredienserne bliver herefter brugt få timer efter pukningen, til at lave deres eksklusive og unikke gins.

Se Glendalough’s udvalg af gins her!

Yderligere information

Brand

0
0 varer i alt
Køb gavekort