DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Glendalough Summer Gin 41% 700ml

450,00 kr. Inkl. moms

Glendalough Summer Gin er en skøn gin, med frugtige- og florale smagsnoter. En sommerpræget gin, som smager af en vild og blomstrende eng på en dejlig lun sommeraften.

 

 

 

Varenummer (SKU): TS071558 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Glendalough Summer Gin er en dejlig sommerpræget gin, med skønne smagsnoter af vilde sommerblomster. Sommer ginnen smager som en blomstrende eng, med skønne frugt- og florale noter. Det er en unik gin, hvor at dens ingredienser bliver indsamlet i Wicklow bjergene hver sommersæson. Her bliver der plukket hvad der gror for sæsonen, hvor at det herefter bliver destillieret allerede næste dag. Det er altså en fantastisk gin, som for hver mundfuld, tager dig på en rejse til de skønne Wicklow bjerge i Irland på en varm sommerdag.
Glendalough Summer Gin er en sæsonpræget sommer gin, der kommer så tæt på den fanttastiske irske sommer i bjergene, end nogen anden gin.

Glendalough Distillery

Glendalough Distillery laver gins som er betydelig anderledes i deres kvalitet. Deres gins er lavet fra friske og vilde ingredienser, som de indsamler i bjergene omkring destilleriet. Her har de altså en person til at samle ingredienser hver gang at de skal destillere. De pointere selv, at de tror at de er de eneste i destilleri i verden, som har en fuldtidssansat til at indsamle ingredienser.
Ingredienserne bliver herefter brugt få timer efter pukningen, til at lave deres eksklusive og unikke gins.

Se Glendalough’s udvalg af gins her!

Yderligere information

Brand

0
0 varer i alt
Køb gavekort