DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ginato Pompelmo Gin 43% 700ml

Ginato Pompelmo er en italiensk gin destilleret i den norditalienske region, i byen Ravenna. En forfriskende og syrlig italiensk gin.

250,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS132079 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Ginato Pompelmo er en forfriskende og syrlig italiensk gin. Den bitre og søde smag kommer fra de pinke grapefrugter som er kombineret med de talienske sangiovese druer – alle fra italienske regioner. Ginato Pompelmo er en unik gin, der omfavner alt hvad der er italiensk, i en flakske. Den forfriskende duft af den pinke grapefrugt rammer som det første næsen, og efterlader en bitter og krydret smag i ganen.
Den sarte pinke farve, giver udtryk for den friske og bitre smag, med et strejf af sødme. Ginato Pompelmo er perfekt til en varm sommerdag.

Alle gin fra Ginato er lavet på en alkohol udvundet af forskellige druer, hvilket yderligere understøtter smagsnoterne af drue i ginnen. Derudover giver det en mere mild og mindre sprittet gin, når man bruger alkohol fra druer.

Se de andre Ginato Gins her!

Destilleriet bag Ginato ginnene ligger i den norditalienske region, i byen Ravenna, ca. 145 km syd for Venedig. Her har de destilleret i over 50 år, med spændende italienske råvarer fra hele landet. De bruger flere sorter af druer fra Norditalien, som de udvælger efter bedste kvalitet. Og deres citrusfrugter og andet frugt finder de under solens varme i den sydlige del af Italien. En gin uden enebær er ikke en gin, så de bruger de lækreste italienske enebær fra Toscana området.

0
0 varer i alt
Køb gavekort