DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ginato Pinot Grigio Gin 43% 700ml

Ginato Pinot Grigio ginnen er en unik gin, destilleret med Pinot Grigio druer fra Norditalien og citrusfrugter fra det sydlige Italien, med en frisk og let smag.

250,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS132086 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Ginato Pinot Grigio Gin er en unik italiensk gin, med skønne smagsnoter fra den fantastiske Pinot Grigio drue. Druerne kommer fra det nordlige Italien, og spiller super fint sammen med den syrlige sødme fra den syditalienske citrus. Hertil får ginnen en lækker bitterhed fra de toscanske enebær.

Denne gin er en del af en ginserie fra Ginato, bestående af gin lavet på forskellige druer fra Norditalien. Pinot Grigio udgaven er nok den tætteste på en klassisk gin, med sine delikate og lette noter af den lyse Pinot Grigio drue, kombineret med den friske citrus fra Sicilien. Og med dens bitre gin noter fra de italienske enebær, er smagen af gin, sommer og Italien forenet i en smuk og enkel flaske.

Hele ginserien fra Ginato er baseret på en sprit udvundet af italienske vindruer. Dette giver en mere blød og rund smag af alkohol, og ginnen bliver mindre sprittet. Derudover er ginnens drue smagsnoter understøttet af denne druebase.

Se de andre Ginato Gins her!

Ginato destilleriet er placeret i byen Ravenna, i den nordlige del af Italien, et stykke syd for Venedig. Med en destilleringshistorie der går over 50 år tilbage, har de udviklet og forbedret deres opskrifter til perfektion. De samler ingredienserne fra de bedste steder i landet, og bruger derfor norditalienske druer. Og deres citrusfrugter og andet frugt finder de under solens varme i den sydlige del af Italien. En gin uden enebær er ikke en gin, så de bruger de lækreste italienske enebær fra Toscana området.

0
0 varer i alt
Køb gavekort