DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ginato Clementino Gin 43% 700ml

Ginato Clementino er en frisk og sødmefuld gin fra det norditalienske destilleri, i Ravenna. En italiensk gin, som er velegnet til en varm sommerdag.

250,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS133700 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Ginato Clementino gin er en frisk og smagsfuld italiensk gin. Den er lavet af de sødmfulde klementiner fra Calabria, de fineste nebbiolo druer og enebær – alle fra de italienske regioner. Ginato Clementino er en unik gin, der omfavner alt hvad der er italiensk, i en flakske. De sødmefulde aromer af klementin rammer som det første næsen, og efterlader en sødmefuld smag i ganen fra klementinerne.
Den klarer orange farve giver udtryk for en frisk og frugtige gin, som passer perfekt til en varm sommer dag.

Alle gin fra Ginato er lavet på en alkohol udvundet af forskellige druer, hvilket yderligere understøtter smagsnoterne af drue i ginnen. Derudover giver det en mere mild og mindre sprittet gin, når man bruger alkohol fra druer.

Se de andre Ginato Gins her!

Destilleriet bag Ginato ginnene ligger i den norditalienske region, i byen Ravenna, ca. 145 km syd for Venedig. Her har de destilleret i over 50 år, med spændende italienske råvarer fra hele landet. De bruger flere sorter af druer fra Norditalien, som de udvælger efter bedste kvalitet. Og deres citrusfrugter og andet frugt finder de under solens varme i den sydlige del af Italien. En gin uden enebær er ikke en gin, så de bruger de lækreste italienske enebær fra Toscana området.

0
0 varer i alt
Køb gavekort