DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Carthy & Black Lemon Gin Cream likør 17% 500ml

Carthy & Black Lemon Gin Cream Liqueur er en blød og rund cremet ginlikør. Den har en lækker smag af citron, og nydes bedst rent og kold.

 

200,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

17%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

,

Land

England

Læs mere …

Carthy & Black Lemon Gin Cream Liqueur er den skønne cremede ginlikør med smag af citron, fra spirit of Harrogate. Konsistensen er blød og rund, og smagen er fyldig, med en spændende karameliseret smag af sød citron.

Dens konsistens kan bedst sammenlignes med en Bailey, men smagen er ikke i nærheden. At lave en cream likør på gin, er ganske utraditionelt, men de slipper utroligt godt afsted med det hos Carthy & Black. De har da også vundet flere priser for det. De skriver selv på deres hjemmeside, “Det burde ikke virke, men det gør det virkelig”.

Deres originale Yorkshire Gin Cream likør danner basen for denne Carthy & Black Lemon Gin Cream likør. Den er tilsat en blød, frisk og karamelliseret smag af citron. Smagen leder tankerne hen på en lækker citrontærte med flødeskum, eller citronfromage.

Spirit of Harrogate Distillery producerer Slingsby gin. Carthy & Black er et søsterselskab hertil, og de er herigennem de har søsat deres produktion af Yorkshire Cream Likører. De forsøger at sælge det bedste fra Yorkshire til verden, med et uventet twist.

De har en vision om at skabe noget unikt og anderledes. Med det vil de give ginentusiastiske kunder en forsmag på, hvad Yorkshires hjertet har at byde på. Yorkshire og Dales er hjemsted for nogle af verdens mest spektakulære landskaber. Den rige, forskelligartede jord giver de interessante og usædvanlige ingredienser, som går ud på at skabe et unik udvalg af gin.

Se de andre varianter her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort