DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gin Gay 40% 700ml

Gin Gay er en spændende gin fra Spanien, der hylder LGBTQ+ samfundet. Den har rigtig meget at byde på smagsmæssigt, og vandt sølv ved IWSC i 2017.

275,00 kr. Inkl. moms

Flaskestørrelse

700ml

Land

Spanien

Brand

Alkohol

40%

Varenummer (SKU): TS696969 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Gin Gay er en skøn klassisk gin fra Spanein, med en tydelig smag af enebær og krydrede noter. Den er en hyldest til LGBTQ+ miljøet, og skiller sig også ud med sit navn og design. Flasken er desuden prydet med sloganet: “100% different”.

Smagen er klassisk med tydelige noter af enebær. Krydrede noter fra bl.a. kvan, ingefær, valmue, ginseng og kardemomme giver en rund og varm smag. Netop smagen har sikret denne gin en sølvmedalje ved det anerkendte IWSC i 2017.

Den gør sig godt i en Gin & Tonic, og vi anbefaler den spanske MG Tonica. Det er en citruspræget tonic, med en god kulsyre. Den går super godt sammen med Gin Gay, da den tilfører lidt mere friskhed. Til sidst kan vi godt lide at tilføre lidt spice, i form af frisk ingefær som garnish. Den skal selvfølgelig serveres med en masse isterninger.

Destilleriet bag denne gin, er Destilerias Joaquin Alonso. Det er et familieejet destilleri, med mere end 80 års historie. Den nuværende Joaquin Alonso, søn af grundlæggeren Joaquin Alonso Ramal, er en erfaren Distiller, der bl.a. også udgør halvdelen af makkerparret bag den populære og prisvindende Bruni Collin’s Gin. Han er altså en mand, der virkelig ved hvad han laver, når det kommer til destillering af gin.

0
0 varer i alt
Køb gavekort