DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Zymurgorium Winter Raspberry Gin Gaveæske

Vores Zymurgorium Winter Raspberry Gin gaveæske indeholder den skønne hindbærgin fra Zymurgorium, og 4 flasker Bermondsey Tonic.

325,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS102083 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Zymurgorium Winter Raspberry Gin gaveæske indeholder den dejlige hindbærgin fra Zymurgorium, og 4 flasker Bermondsey Tonic. Kombinationen giver en lækker og forfriskende gin & tonic, med en skøn smag af hindbær.

Se Vilde Hindbær Gin & Tonic opskriften her!

Bermondsey tonic er en mild tonic med en let gylden farve. Den får sin karakteristiske farve fra en naturlig udvinding af kinin, frem for en kemisk metode. Skaberne bag denne tonic havde en ambition om at lave en tonic, der giver mere plads til ginnen end den traditionelle tonic. Den er derfor forholdsvis mild og anonym i smagen.

Ginnen i vores Zymurgorium Winter Raspberry Gin gaveæske er inspireret af den traditionelle skotske dessert kaldet Cranachan, eller ”at kærne” på skotsk gælisk.

Denne gin repræsenterer den kolde vinter, der følger sommerens varme dage, hvor folk fejrede høsten af hindbær. Dem der stadig havde hindbær tilbage fra sommerens høst, lavede en vinterversion af desserten, hvilket bragte minderne fra den festlige sommer tilbage.

Ginnen kommer direkte fra Manchesters første gindestilleri. Deres vision er at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad der skal i en gin. Blandt de 20 hemmelige botanicals i deres originale gin, er flere aldrig før set i gin.

Zymurgorium har et mål om at gøre god gin mere mangfoldigt. Derfor er priserne på deres produkter også virkelig gode. Et andet mål de har, er at have en bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige arbejdsmetoder.

Zymurgorium Winter Raspberry Gin har en sød og frugtig smag, der giver en blød fornemmelse i munden, og kan varme selv det koldeste hjerte op i den lange vinter.

Gin og tonic i gaveæsken

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort