DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Zymurgorium Sloe Gin Gaveæske

Denne Zymurgorium Sloe Gin Gaveæske indeholder den lækre slåen gin, og 4 flasker Bermondsey Tonic. Det en tonic, der virkelig lader ginnen komme til sin fulde ret.

325,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS102076 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Læs mere …

Zymurgorium Sloe Gin Gaveæske indeholder den lækre slåen gin fra Zymurgorium, og 4 flasker Bermondsey Tonic. De går super godt sammen, i en lækker Gin & Tonic, hvor ginnen virkelig får lov til at skinne igennem.

Bermondsey Tonic er en skøn tonic med en let gylden farve. Den får sin farve fra kininen, der er udvundet på en naturlig måde, frem for kemisk. Smagen er meget mild og en smule anonym, da denne tonic er designet til at give god plads til ginnen.

Ginnen i vores Zymurgorium Sloe Gin Gaveæske er lavet med inspiration i en gammel familie-opskrift. Det er en dejlig gin lavet på lokalhøstede slåen fra det nordvestlige England. De bliver høstet fra området omkring Manchester Green Belt, Delamere Forest, Macclesfield, Pennines, samt Lancashire. Ginnen er destilleret på Zymurgoriums egen honningbaserede Manchester Vodka.

Slåensaften bliver først presset, hvorefter skrællen bliver blandet i for at ligge i blød i 6-9 måneder. Denne gin er lavet med mindre sukker end andre slåen gins, men et højere indhold af slåen. Dette giver den en rigere smag af kryddernoter og blomme.

Om destilleriet

Ginnen kommer direkte fra Manchesters første gindestilleri. Deres vision er at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad der skal i en gin. Blandt de 20 hemmelige botanicals i deres originale gin, er flere aldrig før set i gin.

Zymurgorium har et mål om at gøre god gin mere udbredt og mangfoldigt. Derfor er priserne på deres produkter også virkelig gode. Et andet mål de har, er at have en bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter.

Navnet Zymurgorium kommer fra en sammentrækning af to andre ord. “Zymurgi” er et begreb indenfor videnskabelige fermenteringsprocesser, og “Emporium” er et ord for en butik, der sælger diverse småting.

Køb her som enkelt flaske!

Gin og tonic i gaveæsken

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort