DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Zymurgorium The Original Gin Gaveæske

Denne gaveæske indeholder den unikke Zymurgorium Original Gin, og 4 flasker Archibald Tonic. Sammen giver de en let og klassisk gin & tonic.

325,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS102052 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Zymurgorium original gin gaveæske indeholder den originale gin fra det Manchesterbaserede Zymurgorium destilleri. Hertil er der 4 flasker Archibald Tonic fra Frankrig. Kombinationen bliver en let og lækker gin & tonic, som vi har valgt at kalde Flowers Gin & Tonic. Den er klassisk i smagen, men får alligevel en mild sødme, og unikke undertoner fra ginnen.

Archibald Tonic kommer fra Frankrig. Det er en  rund og let tonic, der hører til i den mellem-søde kategori af tonics. Dette skyldes at den ikke er lavet på kinin. Hos Archibald bruger de nemlig udelukkende lokale ingredienser, og kinin vokser ikke i Frankrig. Derfor får deres tonic i stedet sin bitterhed fra enebær, men det giver altså en mere mild og rund smag.

Ginnen i Zymurgorium original gin gaveæske kommer direkte fra Manchesters første gindestilleri, og er destilleret på deres honningbaserede Manchester vodka. Deres vision er at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad der skal i en gin. Det er ikke så udpræget i deres originale gin, som i nogle af de andre. Den indeholder dog alligevel adskillige utraditionelle botanicals, der ikke er set i gin før.

Om Zymurgorium

De vil gerne åbne op for mangfoldigheden, og gøre gin mere udbredt. Derfor hører disse gins også til blandt nogle af vores laveste priser.

Et andet mål de har, er at have en miljøvenlig og bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter. De bruger desuden deres overskud til at hjælpe bl.a. naturen, og landmændene i forskellige ulande.

Navnet Zymurgorium kommer fra en sammentrækning af to andre ord. “Zymurgi” er et begreb indenfor videnskabelige fermenteringsprocesser, og “Emporium” er et ord for en butik, der sælger diverse småting.

Zymurgorium Original gin formår at bringe essensen af Manchester frem med dens unikke søde og florale noter. Eftersmagen efterlader et strejf af urter, og med ginnens 20 botanicals er der bestemt ikke sparet på smagen.

Køb som enkelt flaske her!

Gin og tonic i gaveæsken

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort