DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Zymurgorium Marmalade Sød Gin Gaveæske

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Vores Zymurgorium marmalade sød gin gaveæske er med den unikke gin fra det Manchesterbaserede Zymurgorium, og den skønne Indi Strawberry Tonic.

325,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS102069 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Zymurgorium Marmalade Sød Gin gaveæske indeholder den unikke Manchester Marmalade Gin fra Zymurgorium. Hertil er der 4 flasker skøn spansk jordbærtonic fra Indi. Kombinationen giver en Sød Appelsin Gin & Tonic. Den har en dejlig sødlig smag af jordbær og appelsin, og en flot farve.

Indi Strawberry Tonic er en spændende tonic fra Spanien, med en intens smag af jordbær. Den er lavet ved en gammel vandbadsprocess, der bevarer flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde bliver smagen mere kraftig, men på en naturlig måde. Den søde jordbærsmag er fint suppleret af noter af hyldebær og citrus.

Ginnen i vores Zymurgorium Marmalade Sød Gin gaveæske er en skøn gin lavet på appelsinmarmelade. Marmeladen kommer fra Duerr’s, som er Storbritanniens ældste familieejede producent, der går helt tilbage til 1881. Ginnen er destilleret på Zymurgoriums egen honningbaserede Manchester Vodka.

Om ginnen

Denne gin er traditionelt destilleret for at drive hovedingrediensens smag frem. Med en række af forskellige citrusfrugter, har den det perfekte mix af bittersødhed og florale aromaer. Ginnen får et meget let gyldent skær fra Duerr’s marmelade, der ligeledes bidrager med en masse smag og sødme til ginnen.

Ginnen kommer direkte fra Manchesters første gindestilleri. Deres vision er at prøve nye og anderledes ting, udfordre smagsløgene, og nytænke hvad der skal i en gin. Blandt de 20 hemmelige botanicals i deres originale gin, er flere aldrig før set i gin.

Zymurgorium har et mål om bæredygtig produktion. Det praktiserer de ved at bruge fortrinsvist lokale råvarer, og finde de ingredienser med det mindste CO2-aftryk. Derudover går de op i hvordan deres produkter transporteres. De eksperimenterer hele tiden med at finde nye og mere miljørigtige måder at skabe og distribuere deres produkter.

Zymurgorium Marmalade gin formår at bringe essensen af Manchester frem med dens unikke søde og florale noter. Eftersmagen efterlader et strejf af urter, og med ginnens 20 botanicals er der bestemt ikke sparet på smagen.

Køb her som enkelt flaske!

Gin og tonic i gaveæsken

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort