DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Wint & Lila Strawberry Gin Gaveæske

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Wint & Lila Strawberry Ginnens søde bærnuancer er som skabt til en G&T med den søde og friske Indi & Co Strawberry Tonic! Dette sæt er helt særligt da både gin og tonic er økologiske.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

37.5%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS101802 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Wint & Lila Strawberry gaveæske indeholder den skønne Wint & Lila Strawberry Gin, og 4 flasker Indi Strawberry Tonic. De giver tilsammen en dejlig sød jordbær gin & tonic, som med fordel kan toppes med frysetørrede jordbær. Så har du en Triple Strawberry Gin & Tonic.

Se opskriften her!

Indi Strawberry Tonic kommer faktisk fra Wint & Lila, og er derfor nærmest lavet til at passe til. Den har en sød og intens smag af jordbær, og lette noter af hyldebær og citrus. Smagen er meget naturlig, da den er lavet ved deres traditionelle vandbadsmetode. Dette betyder, at flere af de naturlige olier fra ingredienserne bliver bevaret, og giver en kraftigere smag.

Wint & Lila Strawberry Gin er lavet på deres skønne Dry Gin, som er tilsat friske jordbær. Resultatet bliver denne dejlige gin på 37,5% alkohol, hvor jordbærrene danner en blød og sød ramme omkring citrusnoterne. Dry ginnen giver noter af citron, lime og appelsin, blandet med dybe krydrede noter af enebær. Den er destilleret på enebær, citron, lime, appelsin, appelsinblomster, kanel, mynte, koriander, kvan og kvanrod.

Wint & Lila Strawberry gaveæske er perfekt til dem, der godt kan lide en lidt sødere gin & tonic. Den indeholder gin og tonic, men smagsmæssigt er denne kombination langt fra den klassiske lidt bitre gin & tonic.

Om Wint & Lila

Wint & Lila har efter sigende rødder helt tilbage i 1600 tallet, hvor man sejlede med varer mellem Europa og Amerika. Der blev bl.a. sendt en masse gin fra Europa til Amerika. Wint & Lila var særligt udvalgt til at producere den gin der skulle sendes afsted. Derfor har de stadig den dag i dag et gammelt traditionelt fragtskib i deres logo.

De har det ældste destilleri i Spanien, og holder med stolthed liv i de gamle traditioner. Deres gin er fremstillet ved en gammel særlig vandbadsdestilleringsmetode, der giver ginnen dens bløde spiritussmag. Denne metode bevarer desuden mange flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde bliver smagen dybere og mere intens, men på en naturlig måde.

0
0 varer i alt
Køb gavekort