DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Wint & Lila Strawberry Gin Astronaut Gaveæske

Wint & Lila Strawberry Gins søde bærnuancer er som skabt til en G&T med den friske Lemon Indi & Co Strawberry Tonic! Dette sæt er helt særligt da både gin og tonic er økologiske.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

37.5%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS102267 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Denne Wint & Lila Strawberry gin gaveæske indeholder gin og tonic til at lave en Astronaut G&T. Den er inspireret af den populære sodavandsis ved samme navn, og indeholder Wint & Lila Strawberry Gin og Indi lemon Tonic. Derudover har den selvfølgelig en vingummi i.

Indi tonics bliver produceret af Wint & Lila, og er derfor nærmest lavet til at matche deres lækre gins. Lemon varianten har en frisk og lettere syrlig smag af citroner og andre citrusfrugter. Den er lavet på deres traditionelle vandbadsmetode, der har bevaret flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde har den fået en naturligt kraftig smag.

Wint & Lila Strawberry Gin er lavet på den lige så skønne Dry Gin. Her er tilsat friske jordbær, hvilket resulterer i denne dejlige gin på 37,5% alkohol. Jordbærrene danner en blød og sød ramme omkring citrusnoterne. Jordbærsmagen suppleres fint af Dry Ginnens noter af citron, lime og appelsin, blandet med dybe krydrede noter af enebær. Ingredienserne i deres Dry Gin er enebær, citron, lime, appelsin, appelsinblomster, kanel, mynte, koriander, kvan og kvanrod.

Astronaut Gin & Tonic er en af vores sødere gin & tonics, men den har stadig en god syre, og en dejlig friskhed. Den er lavet på gin og tonic, men er smagsmæssigt langt fra en klassisk gin & tonic. Den bør klart smages, hvis man kan lide astronaut is. Og hvis man allerede er fan, er Wint & Lila Strawberry gin gaveæske jo den oplagte gave at ønske sig, eller forkæle sig selv med.

Se opskriften her!

Om Wint & Lila

Wint & Lila stammer tilbage fra 1600 tallet. Her sejlede man med gin og rom mellem Europa og Amerika. Wint & Lila var særligt udvalgt til at producere den gin der skulle sendes afsted. Derfor har de stadig den dag i dag et gammelt traditionelt fragtskib i deres logo.

De har det ældste destilleri i Spanien, og holder med stolthed liv i de gamle traditioner. Deres gin er fremstillet ved en gammel særlig vandbadsdestilleringsmetode, der giver ginnen dens bløde spiritussmag. Denne metode bevarer desuden mange flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde bliver smagen dybere og mere intens, men på en naturlig måde.

0
0 varer i alt
Køb gavekort