DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Wint & Lila Dry Gin Gaveæske

Wint & Lila Dry Ginnens citrusnuancer er som skabt til en G&T med den friske Indi & Co Lemon Tonic! Dette sæt er helt særligt da både gin og tonic er økologiske.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS101796 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Læs mere …

Vores Wint & Lila gin gaveæske indeholder en flaske Wint & Lila Dry Gin, og 4 flasker Indi Lemon Tonic. Vi er vilde med kombinationen, der giver en frisk og citruspræget gin & tonic. Den skal bare nydes kold, med en smule limeskal på toppen.

Indi Lemon Tonic kommer faktisk fra det samme destilleri, som producerer Wint & Lila Gin. Den er derfor nærmest lavet til at passe til denne gin, og måske er det derfor de er sådan et godt match. Smagen i tonicen er meget intens og naturlig, da den er udvundet ved deres traditionelle vandbadsmetode. Dette bevarer flere af de naturlige olier i ingredienserne, og giver en super god smag.

Wint & Lila Dry Gin kommer fra Spaniens ældste destilleri. Den har en blød spiritussmag, med naturlige dufts- og smagsnoter af citrus, og en varm smag af enebær.

Sammen udgør de hovedparten af vores Spansk Lemon Gin & Tonic. Citrusnoterne i ginnen bliver fremhævet af den skønne lemon tonic, og de krydrede noter fra ginnen giver et fint modstykke til alt det syrlige. Og derfor har vi valgt denne kombination til vores Wint & Lila gin gaveæske.

Se opskriften “Spansk Lemon Gin & Tonic” her!

Om ginnen

Wint & Lila stammer tilbage fra 1600-tallet. Her var de særligt udvalgt til at sejle gin fra Europa til Amerika. Derfor er deres logo også et gammeldags fragtskib.

Det er det ældste destilleri i Spanien, og de har stolte traditioner. Deres særlige vandbadsdestilleringsprocess er hvad der giver ginnen sin bløde spiritussmag. Denne metode giver også en mere naturlig smag fra de forskellige botanicals, da flere af de naturlige olier bliver bevaret.

Deres Dry Gin er destilleret på enebær, citron, lime, appelsin, appelsinblomster, kanel, mynte, koriander, kvan og kvanrod. De mest tydelige noter i smagen er den dejlige citrusblanding af citron, lime og appelsin, der blander sig med den krydrede og varme smag af enebær. Ginnen får også nogle varme og krydrede undertoner fra kanel og koriander, ligesom den får friske og florale noter fra appelsinblomst og mynte.

0
0 varer i alt
Køb gavekort