DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

The Bræmble Ginlikør Gaveæske

The Bræmble Ginlikør Gaveæske indeholder den smagsfyldte brombær ginlikør med hints af sødme og frisk citrus, og 4 klassiske milde Bermondsey Tonic.

425,00 kr. Inkl. moms

Vægt 1470 kg
Alkohol

24%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS101635 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Vores The Bræmble Ginlikør Gaveæske er vores populære håndtaske med en brombærlikør og 4 engelske tonics. Ginlikøren fra det nordlige Irland har en dyb smag af brombær, med hints af frisk citrus og mørke stenfrugter.

De vilde brombær plukkes når de er helt mørke og solmodne, og har en intens sød smag. De koges ind til en sød frugtig essens. Herefter tilsættes en god klassisk London Dry Gin, som sammen med brombærrene, skaber et fantastisk elegant produkt.

Duften der møder næsen, er solmodne vilde brombær, blandet med klassisk tør enebær og mørke stenfrugter. En kompleks og frugtig smag af brombær og klassisk gin, med et hint af frisk citrus kendetegner smagsbilledet i denne gin. Eftersmagen er rig og frugtig, med smag af sensommer og efterår.

Navnet The Bræmble Ginlikør og dets unikke stavemåde kommer af den gamle skotske udtale af bramble. Producenten har valgt dette navn, for at hylde de gamle skotske traditioner. Og for at give produktet et mere unikt navn.

Bermondsey Tonic kommer fra England, og er udviklet specielt til at give god plads til ginnens unikke smagsnoter. Den har en let gylden farve, fordi det er en ufiltreret naturlig tonic, hvor man har undladt at kemisk afblege den tilsatte kinin.

Køb ginlikøren for sig selv her!

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort