DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Slingsby Old Tom Gin Gaveæske

Slingsby Old Tom Gin er destilleriets take på den sødere old tom gin som oftest sødes med sirup eller honning. De har i stedet valgt at søde den med lokalt lakrids, der giver den en mere krydret sødme.

450,00 kr. Inkl. moms

Vægt 1260 kg
Alkohol

43%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS102045 Kategorier: , , Tags: ,

Læs mere …

Spirit of Harrogate Distillery hylder Slingsby, som er navnet på manden der oprindeligt opdagede kilderne i Harrogate. En lille by i Yorkshire, mest kendt for netop denne kilde. Det siges at vandet skulle have helende evner og at folk kom langvejsfra “to take the waters” og stadig gør det den dag i dag. Netop denne historie ville Mike og Marcus, som ejerne hedder, gerne ære og så ingen anden vej end gennem gin, som også blev kendt for sine medicinske evner, og grundlagde derfor virksomheden i 2015. De er nogle kræsne herrer, for det tog 18 forsøg hos Langley Distillery, før de var tilfredse med resultatet som beror på 24 forskellige botanicals, hvoraf halvdelen er lokalt dyrket i Rudding Park Hotels køkkenhave og derfor associeret med byens helende egenskaber.

Ginnen indeholder: primula (blomster), myrra, nælde, rabarber, tidsel, hyben samt grøn te og jasmin te fra en lokal virksomhed. Derudover enebær, grape, citron, lime, appelsin, stjerne anis, kanel, granatæble.

0
0 varer i alt
Køb gavekort