DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sabatini GinO 0.0% Gin Gaveæske

Sabatini GinO er den alkoholfrie version af den fantastiske Sabatini gin. Den beskrives bedst som Toscana på flaske, med friske, urtede og krydrede noter af  oliven blade, salvie, timian, lavendel og citronverbena.

350,00 kr. Inkl. moms

Vægt 1245 kg
Størrelse 8 × 8 × 23 cm
Alkohol

0,0%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS818276-1 Kategorier: , , Tag:

Læs mere …

Sabatini GinO gaveæske indeholder den fantastiske  alkoholfrie Sabatini GinO og fire flasker Gents Swiss Roots Tonic . Gaveæsken er den perfekte gave til en som elsker en god alkoholfri G&T, og som ikke ønsker at gå ned på smag og kvalitet.
 Gino’en har en fantastisk stærk urtearoma og en svag citrus duft. De botanicals som er brugt i denne GinO, giver en fantastisk balance mellem urter og citrus.
De 5 botanicals brugt i denne GinO er:

  • Oliven blade, salvie, timian, lavendel og citronverbena.

 Sabatini GinO er udover at være alkoholfri, også fremstillet uden sukker, sødemidler, allegener og kunstigesmagstoffer. Derudover er den også vegansk!

Gents Tonic er en anonym og let floral tonic, som giver plads til at ginnen kan smage igennem i din G&T. Den kommer fra de schweiziske bjerge, og er baseret på den lokale blomst, Gentiana Lutea. Tonicen har en let og god kulsyre, med bitre og florale noter fra den schweiziske blomst Gentiana Lutea.

Den fantastiske Sabatini GinO gaveæske er noget en rigtig ginentusiast vil elske at smage og dufte!

Se vores udvalg af Sabatini produkter her!


Familien Sabatini og Thames Distillers

 Sabatini familien har et stort kendskab til produktionen af vin og spiritus og har gennem flere generationer produceret det i Italien. I 2015 besluttede de at tilføje gin til deres produktion. Deres gin skiller sig ud fra andre gins, fordi at den afspejler de smagsnuancer som netop kendetegner Toscana området.

Familien Sabatini samler og sender alle ingredienser fra deres gård nær Cortona og sender de friske ingredienser direkte til London, hvor Charles Maxwell, master destiller på Thames Distillers, forvandler olivenblade, salvie, timian, lavendel og citronverbena til den perfekte italienske alkoholfrie gin.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort