DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sabatini Gin Gaveæske

 Sabatini Gin kan meget rammende beskrives som den italienske region Toscana på flaske, med friske, urtede og krydrede noter af olivenblade, salvie, fennikel, timian og koriander.

500,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

41.3%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS100225 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Sabatini Gin gaveæske indeholder den fantastiske Sabatini Gin, og fire flasker Gents Swiss Roots Tonic. Sabatini ginnen er en fantastisk sammensmeltning af en klasisk London Dry Gin og det skønne landskab i Toscana.

Der er i ginnen brugt ni ingredienser, som alle er det der kendetegnes ved Toscana. De forskellige botanicals er høstet på Sabatini familiens ejendom nær Cortona, i det sydlige Toscana. De ni Toscanske botanicals er enebær, koriander, irisrod, fennikel, lavendel, olivenblade, timian, citronverbena og salvie.

G ents Tonic er en anonym og let floral tonic, som giver plads til at ginnen kan smage igennem i din G&T. Den kommer fra de schweiziske bjerge, og er baseret på den lokale blomst, Gentiana Lutea. Tonicen har en god kulsyre, med lette bitre og florale noter fra den schweiziske blomst.

Denne Sabatini Gin gaveæske vil give fantastiske gin og tonics med dejlige urtede og krydret smags – og duftsnoter. Helt bestemt noget alle ginentusiaster burde smage og dufte!

Se vores Sabatini produkter her! 

Familien Sabatini og Thames Distillers

Sabatini familien har stort kendskab til produktionen af vin og spiritus og har gennem flere generationer produceret det i Italien. I 2015 besluttede de at tilføje gin til deres produktion og lavede her den fantastiske Sabatini Gin. Ginnen har også fået meget ros, da den skiller sig ud fra andre gins, med sin autentiske afspejling af de smagsnuancer som netop kendetegner Toscana området.

Familien Sabatini samler og sender alle ingredienser fra deres gård nær Cortona, og sender de friske ingredienser direkte til London. Her forvandler Charles Maxwell, master destiller på Thames Distillers, enebær, koriander, olivenblade, salvie, fennikel, irisrod, citron jernurt, timian og lavendel til den perfekte italienske London dry gin.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort