DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Oplevelseskasse April 2022

Denne kasse sælges kun i en begrænset tidsperiode, og indeholder hemmelige lækkerier. Den er sammensat med gode ting og sager for at give Jer en fantastisk smagsoplevelse.

Kassen sendes afsted løbende, frem til 4. april.

Kassens indhold har en værdi på over 400 kr.

300,00 DKK Inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): oplevelseskasse-april Kategorier: , Tags: ,

Læs mere …

Vores oplevelseskasse for April 2022 er en spændende smagsoplevelse, pakket specifikt til at forkæle smagsløgene. Den sælges kun i en begrænset tidsperiode, og er sammensat med gode ting og sager for at give Jer en fantastisk oplevelse.

Indholdet kan vi ikke afsløre, da det er en del af konceptet, at det er ukendt. Kasserne vil alle blive pakket med det samme indhold, så man får altså flere af samme kasse, hvis man vælger at købe flere. Denne kasse bliver solgt frem til og med d. 4. april 2022, så der er ikke lang tid at løbe på!

Denne kasse bygger på Two Socks koncept om at give gode Gin & Tonic oplevelser. Hele konceptet bag vores barer, vores opskriftspakker på hjemmesiden, vores gaveæsker og sociale medier, er at vi gerne vil give gode smagsoplevelser. Derfor er det utroligt vigtigt for os, at udvikle de bedste opskrifter. Vi bruger meget tid på at finde frem til hvilke tonics der matcher hvilke gins.

Derudover går vi meget op i at bruge den rigtige garniture på vores G&Ts. Den rette garniture er for os noget, der løfter smagsoplevelsen, og fremhæver bestemte smagsnoter i ginnen. Vi bruger derfor ofte en af ginnens egne botanicals som garnish – enten frisk, tørret, flamberet eller noget andet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort